B Berke19 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 487 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #1 Xclouda Türkiye'den nasıl giriş yaparım? Google'dan VPN ile Almanya Xbox'a girdim fakat hata veriyor. Xclouda girmek için başka yol var mı?
Xclouda Türkiye'den nasıl giriş yaparım? Google'dan VPN ile Almanya Xbox'a girdim fakat hata veriyor. Xclouda girmek için başka yol var mı?
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 30 Ocak 2023 #2 Windows ayarlarından ülkeyi Almanya yaptın mı?
B Berke19 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 487 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #3 UçanİneğeVuranFil dedi: Windows ayarlarından ülkeyi Almanya yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım
UçanİneğeVuranFil dedi: Windows ayarlarından ülkeyi Almanya yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 30 Ocak 2023 #4 Bilgisayarı kapat aç öyle dene birde.
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.826 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 30 Ocak 2023 #5 Rehber: XCloud ile Türkiye'de oyun oynamak bu konu yardımcı olur hocam.
B Berke19 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 487 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #6 UçanİneğeVuranFil dedi: Bilgisayarı kapat aç öyle dene bir de. Genişletmek için tıkla... Yine olmadı.
UçanİneğeVuranFil dedi: Bilgisayarı kapat aç öyle dene bir de. Genişletmek için tıkla... Yine olmadı.
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 30 Ocak 2023 #7 Berke19 dedi: Yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ben böyle yaptım. Bu arada vpn'i, xbox uygulamasını açmadan önce aç.
Berke19 dedi: Yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ben böyle yaptım. Bu arada vpn'i, xbox uygulamasını açmadan önce aç.
B Berke19 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 487 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #8 IDenizI dedi: Rehber: XCloud ile Türkiye'de oyun oynamak bu konu yardımcı olur hocam. Genişletmek için tıkla... O andiroid için bana PC lazım. UçanİneğeVuranFil dedi: Bilmiyorum ben böyle yaptım. Bu arada VPN'i, Xbox uygulamasını açmadan önce aç. Genişletmek için tıkla... Xbox'a Google'dan girdim ben uygulamayı yükleyemiyorum.
IDenizI dedi: Rehber: XCloud ile Türkiye'de oyun oynamak bu konu yardımcı olur hocam. Genişletmek için tıkla... O andiroid için bana PC lazım. UçanİneğeVuranFil dedi: Bilmiyorum ben böyle yaptım. Bu arada VPN'i, Xbox uygulamasını açmadan önce aç. Genişletmek için tıkla... Xbox'a Google'dan girdim ben uygulamayı yükleyemiyorum.
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 30 Ocak 2023 #9 Ne hatası veriyor?
B Berke19 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 487 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #10 UçanİneğeVuranFil dedi: Ne hatası veriyor? Genişletmek için tıkla... Beklenmeyen bir hata oluştu. Daha sonra tekrar deneyin.
UçanİneğeVuranFil dedi: Ne hatası veriyor? Genişletmek için tıkla... Beklenmeyen bir hata oluştu. Daha sonra tekrar deneyin.