Miraç Akbulut Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #1 XCloud'daki oyunları Türkçe oynamanın bir yolu var mı? xCloud kullanmayı düşünüyorum ama Türkçe olsa güzel olurdu bir yolu var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2023
XCloud'daki oyunları Türkçe oynamanın bir yolu var mı? xCloud kullanmayı düşünüyorum ama Türkçe olsa güzel olurdu bir yolu var mıdır?
Jotloki Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 836 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #2 Yok maalesef.
x.OzgunBey.x Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 639 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #3 Miraç Akbulut dedi: XCloud'daki oyunları Türkçe oynamanın bir yolu var mı? xCloud kullanmayı düşünüyorum ama Türkçe olsa güzel olurdu bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarından Türkçe yapabilirsiniz.
Miraç Akbulut dedi: XCloud'daki oyunları Türkçe oynamanın bir yolu var mı? xCloud kullanmayı düşünüyorum ama Türkçe olsa güzel olurdu bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarından Türkçe yapabilirsiniz.