agile. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.762 Yer Bayrampasa/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2020 #1 C'de bu hatayı alıyorum, sanırım conio.h kütüphanesi ekli değil. Nasıl ekleyebilirim, bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2020
C'de bu hatayı alıyorum, sanırım conio.h kütüphanesi ekli değil. Nasıl ekleyebilirim, bilgisi olan var mı?
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.261 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 26 Nisan 2020 #2 agile. dedi: C'de bu hatayı alıyorum, sanırım conio.h kütüphanesi ekli değil. Nasıl ekleyebilirim, bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... conio.h Windows´a özel bir header dosyasıdır. macOS, GNU/Linux ya da BSD´ler gibi başka işletim sistemlerinde bulunmaz.
agile. dedi: C'de bu hatayı alıyorum, sanırım conio.h kütüphanesi ekli değil. Nasıl ekleyebilirim, bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... conio.h Windows´a özel bir header dosyasıdır. macOS, GNU/Linux ya da BSD´ler gibi başka işletim sistemlerinde bulunmaz.
agile. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.762 Yer Bayrampasa/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2020 #3 clrscr komutunu kullanabilmem için lazımdı, hallettim teşekkürler.
ysates Femtopat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #4 Nasıl hallettiğinizi öğrenebilir miyim?