VMware ile bugün itibarıyla kurulumu gerçekleştirmiş bulunuyorum. Bir tek, login ekranındayken(sistem Boot ettiğinde) 2-3 dakika boyunca klavye ve mouse yanıt vermiyor. Sonrasında ise sorunsuz çalışıyor.
Ben mac kullanıyorum xcode hoş vs ama ben size flutter öneririm hem arkadaşlarınızla beraber rahatça kullanırsınız hem de cross platform vscden de yazılabiliyor. Ben MacBook'a Win kurdum bir oyuna bakmak için ama uğraştırıyor geçiş vs ve baya yer kaplıyor 15gb işletim sistemi ve dosyalar alıyor 10-15 gb oyun yer kalmıyor bir de güncellemeler için 15-20 gb yer lazım tabii ki xcode 15-20 gb yani yeriniz yoksa deneyin isterseniz ama flutter kullanmanızı öneririm
Visual Studio Community, Flutter ve Xamarin ile yapabilirsiniz. Xcode'a gerek yok. VM üzerinde macOS o kadar da verimli çalışmayabilir. Linux ve Windows daha performanslı çalışacaktır VM üzerinde.
Visual Studio Community, Flutter ve Xamarin ile yapabilirsiniz. Xcode'a gerek yok. VM üzerinde macOS o kadar da verimli çalışmayabilir. Linux ve Windows daha performanslı çalışacaktır VM üzerinde.