Xcode “uygulama artık kullanılabilir değil” hatası veriyor

Tyrist

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Merhaba, yeni iOS programlamaya başladım Xcode ve Swift ile. Kendi telefonuma basit giriş seviyesi uygulama yapıp yüklüyorum. Telefonun tarihini 1 hafta ileri alınca, “uygulama artık kullanılabilir değil” hatası veriyor. Muhtemelen tarihi ileri almasamda, kendiliğinden zaman geçtiğinde de aynı hatayı verecek. Tahminimde Xcode üstünden belirli bir süre çalışması ile ilgili ayar var ama bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Hocam cihazınıza yüklediğiniz uygulamaları Apple ID hesabınız ile yüklüyorsunuz ve ilgili uygulamanız VPN ve Aygıt yönetiminde size ait Apple ID hesabı ile ilişkilendirilmiş oluyor(Sertifika gibi düşünün) Bu özellik ücretli oyunların Sideloadly gibi yöntemlerle yasa dışı yüklenmesi gibi suistimal edildiği için 7 gün sonra sertifikanın süresi doluyor ve uygulamaya erişemiyorsunuz.

Hocam cihazınıza yüklediğiniz uygulamaları Apple ID hesabınız ile yüklüyorsunuz ve ilgili uygulamanız VPN ve Aygıt yönetiminde size ait Apple ID hesabı ile ilişkilendirilmiş oluyor(Sertifika gibi düşünün) Bu özellik ücretli oyunların Sideloadly gibi yöntemlerle yasa dışı yüklenmesi gibi suistimal edildiği için 7 gün sonra sertifikanın süresi doluyor ve uygulamaya erişemiyorsunuz.
Kendi kodladığım uygulamayı 7 günden daha uzun kullanma yolu var mı?

Kendi kodladığım uygulamayı 7 günden daha uzun kullanma yolu var mı?
Hocam Apple Developer hesabına sahip olmanız gerekiyor diye biliyorum. Onun dışındaki bir yöntem her 7 günde bir uygulamayı silip yeniden yüklemeniz lazım. Aynı Apple ID hesabıyla yanlış hatırlamıyorsam 3 uygulama yükleyebiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı