Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 29 Eylül 2020 #1 VMware üzerinde macOS Catalina yüklü. XCode'u indirdim ama kuramıyorum. Yeterli alan yok uyarısı çıkıyor. Kaç GB alana daha ihtiyacım var sizce?
VMware üzerinde macOS Catalina yüklü. XCode'u indirdim ama kuramıyorum. Yeterli alan yok uyarısı çıkıyor. Kaç GB alana daha ihtiyacım var sizce?
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #2 Sanal makine üzerinden macOS leş gibi oluyor. Kasıyor, yavaş. Nasıl kullanabiliyorsun ki ? AppStore’da gözüken 8 GB olması lazım. Ama kurulunca 2 katına çıkabilir. Ona göre bir alan yeterli olur diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Sanal makine üzerinden macOS leş gibi oluyor. Kasıyor, yavaş. Nasıl kullanabiliyorsun ki ? AppStore’da gözüken 8 GB olması lazım. Ama kurulunca 2 katına çıkabilir. Ona göre bir alan yeterli olur diye düşünüyorum.
B Biwkan Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 734 Çözümler 10 29 Eylül 2020 #3 Burada yazdığına göre 11.2 GB Artı 0 Eksi
KS KS Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 29 Eylül 2020 #4 Biwkan dedi: Eki Görüntüle 685198 Burada yazdığına göre 11.2 GB Genişletmek için tıkla... Vallaha 30 GB boş alan var yine de yeterli alan yok diyor. AirLife dedi: Sanal makine üzerinden macOS leş gibi oluyor. Kasıyor, yavaş. Nasıl kullanabiliyorsun ki ? AppStore’da gözüken 8 GB olması lazım. Ama kurulunca 2 katına çıkabilir. Ona göre bir alan yeterli olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Laf olsun diye deneme amaçlı kurdum. Aynen öyle leş gibi kasıyor. Artı 0 Eksi
Biwkan dedi: Eki Görüntüle 685198 Burada yazdığına göre 11.2 GB Genişletmek için tıkla... Vallaha 30 GB boş alan var yine de yeterli alan yok diyor. AirLife dedi: Sanal makine üzerinden macOS leş gibi oluyor. Kasıyor, yavaş. Nasıl kullanabiliyorsun ki ? AppStore’da gözüken 8 GB olması lazım. Ama kurulunca 2 katına çıkabilir. Ona göre bir alan yeterli olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Laf olsun diye deneme amaçlı kurdum. Aynen öyle leş gibi kasıyor.