3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.323 Makaleler 5 Çözümler 45 13 Aralık 2020 #11 Recep Baltaş dedi: Halen daha login sorununu çözememiş amatörler... Genişletmek için tıkla... Hocam sosyale XDA'ninki gibi modern bir arayüz gelse iyi olur.
Recep Baltaş dedi: Halen daha login sorununu çözememiş amatörler... Genişletmek için tıkla... Hocam sosyale XDA'ninki gibi modern bir arayüz gelse iyi olur.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.377 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Aralık 2020 #12 300434 dedi: Hocam sosyale XDA'ninki gibi modern bir arayüz gelse iyi olur. Genişletmek için tıkla... Zaten yeni gelen arayüz o platform için kullanılabilecek en modern ve kullanışlı arayüz. Fakat eskiden kullandıkları vBulletin temaları hakkında yorum yapmak istemiyorum. Kısaca gibiydi. Recep Baltaş dedi: Halen daha oturum açma sorununu çözememiş amatörler... Genişletmek için tıkla... En azından konulardaki düzenleme geçmişlerini ve mesaj sıralarını yavaş yavaş düzeltebilmeyi becerdiler. Acaba Technopat olarak yardım teklifinde falan mı bulunsak hocam, ne dersiniz?
300434 dedi: Hocam sosyale XDA'ninki gibi modern bir arayüz gelse iyi olur. Genişletmek için tıkla... Zaten yeni gelen arayüz o platform için kullanılabilecek en modern ve kullanışlı arayüz. Fakat eskiden kullandıkları vBulletin temaları hakkında yorum yapmak istemiyorum. Kısaca gibiydi. Recep Baltaş dedi: Halen daha oturum açma sorununu çözememiş amatörler... Genişletmek için tıkla... En azından konulardaki düzenleme geçmişlerini ve mesaj sıralarını yavaş yavaş düzeltebilmeyi becerdiler. Acaba Technopat olarak yardım teklifinde falan mı bulunsak hocam, ne dersiniz?
wpa_supplicant Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 161 Makaleler 1 Çözümler 1 26 Mart 2021 #13 Peki kullanılan temanın adı nedir?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 27 Mart 2021 #14 wpa_supplicant dedi: Peki kullanılan temanın adı nedir? Genişletmek için tıkla... XDA-Dark diyor. Büyük ihtimalle özel yaptırdılar.
wpa_supplicant dedi: Peki kullanılan temanın adı nedir? Genişletmek için tıkla... XDA-Dark diyor. Büyük ihtimalle özel yaptırdılar.