XDA ya da G20 keycaps önerisi

fatihtoprak

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
13 '' Macbook Pro Apple Sliicon M1
Meslek
Software Engineer & CTO
Selamlar, son 6-7 aydır Keychron K6 ürününü kullanıyorum.

Ancak uzun zamandır (10+ sene) MacBook Pro kullanıcısı olduğumdan mıdır nedir tam kestiremiyorum ama bileklerimi varsayılan yerleşim çok yormaya başladı.
Günde 12-14 saat kod yazan biri olarak artık bu durumla ilgili çözüm üretmem gerektiğini düşünüyorum.
Durumla alakalı sınırlı bilgim olduğundan biraz araştırdım ve tuş takımının yüksekliği ile alakalı düzenlemeler yapılabiliyormuş.

XDA veya G20 profilin kendime göre daha uygun olacağını düşünüyorum.

1. sorum; XDA ya da G20 deneyimleyen arkadaşlar her iki yerleşim düzeninde de tuşların aralarının OEM profildeki gibi yüksek ve aralıklı olduğunu ya da olmadığını söyleyebilir mi?
2. sorum; Alibaba gibi sitelerden almak istersem ortalama 400-500 TL arası ve nereden baksanız en iyi senaryoda 15 günlük bir bekleme ile ürünler elimde olacak. Türkiye'de daha hızlı nasıl temin edebilirim.

Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
ConnectGame'de XDA profil keycap satılıyor. Hiç kullanmadım, sorularınızın cevabını veremeyeceğim.

ConnectGame'de XDA profil keycap satılıyor. Hiç kullanmadım, sorularınızın cevabını veremeyeceğim.

Bunu bende gördüm ancak üstündeki eğik kısımlar pek hoşuma gitmedi.

En kötü senaryoda bunu edineceğim umarım tecrübesi olanlar paylaşırlar.
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı