Çözüldü XDefiant oyuncu bulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

raidenqwe

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F - GIGBYTE RTX 4060 OC - 16 GB DDR5 RAM - CRUCIAL 1TB M.2 SSD - GIGABYTE A620M-H Anakart
Yaklaşık 20dk'dır bekliyorum. 4 oyuncu anca buldu. Sunucular mı boş yoksa bir sorun mu var?

Hmm anladım. Peki neden kapatıyolar? ilk çıktığında bayağı oynanıyordu.
Artık oynanmıyor maalesef. Sert eleştiriler de aldı zamanında. Tipik Ubisoft işte. Hatta böyle giderse Ubisoft bile kapanabilir, daha doğrusu küçülmeye gidecekler gibi gözüküyor.

Artık oynanmıyor maalesef. Sert eleştiriler de aldı zamanında. Tipik Ubisoft işte. Hatta böyle giderse Ubisoft bile kapanabilir, daha doğrusu küçülmeye gidecekler gibi gözüküyor.

XDefiant ilk çıktığında zevkle oynuyordum fakat şimdi kapanıyor. Başka bu tarz oyun var mı bildiğiniz?

XDefiant ilk çıktığında zevkle oynuyordum fakat şimdi kapanıyor. Başka bu tarz oyun var mı bildiğiniz?
Maalesef, türe çok ilgim yok. Yeni çıkan oyunlardan Marvel Rivals çok rağbet görüyor bu aralar. xDefiant gibi ama TPS kamera açısıyla, Marvel karakterleriyle oynanan versiyonu gibi görebiliriz bunu sanırım.

Maalesef, türe çok ilgim yok. Yeni çıkan oyunlardan Marvel Rivals çok rağbet görüyor bu aralar. XDefiant gibi ama TPS kamera açısıyla, Marvel karakterleriyle oynanan versiyonu gibi görebiliriz bunu sanırım.

Marvel Rivals'ı görmüştüm oyun tarzı benlik değil süper güç kullanmak yerine silahlı gerçekçi bir şey arıyorum yine de teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı