M Mareshel Centipat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 13 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #1 1 ay önce XDrive 15li gaming koltuk aldim ama bunun nasıl beşik modunu kullanılacağını bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2021
Seandear Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 17 Nisan 2021 #2 Beşik modu derken? Geriye yatırmayı diyorsanız sağ aşağıda mandal gibi bir şey var arkaya yaslanın mandalı çekerken yatar. Aynısı bende var bu arada. Artı 0 Eksi
Beşik modu derken? Geriye yatırmayı diyorsanız sağ aşağıda mandal gibi bir şey var arkaya yaslanın mandalı çekerken yatar. Aynısı bende var bu arada.
R7Game Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 49 1 Ağustos 2021 #3 Dostum merhabalar, bende yeni aldım ama beşik mekanizması videolarda ki kadar güzel değil ya da çalışmıyor. Sen yapabildin mi acaba? Artı 0 Eksi
Dostum merhabalar, bende yeni aldım ama beşik mekanizması videolarda ki kadar güzel değil ya da çalışmıyor. Sen yapabildin mi acaba?
cerberus123 Megapat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 823 Çözümler 6 Yer Ankara/Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #4 Konuyu biraz hortlatmak gibi olacak, bu koltuğu ben de kullanıyorum ve beşik özelliği ancak 45 derece kadar yatırınca güzel çalışıyor. Daha dik konumda neredeyse çalışmıyor diyebiliriz. Sanırım 15'li modeli böyle. Artı 0 Eksi
Konuyu biraz hortlatmak gibi olacak, bu koltuğu ben de kullanıyorum ve beşik özelliği ancak 45 derece kadar yatırınca güzel çalışıyor. Daha dik konumda neredeyse çalışmıyor diyebiliriz. Sanırım 15'li modeli böyle.