XDrive 15'li nasıl kurulur?

Daha fazla  
Daha önce sorunsuz kurmuştum ama taşınırken gelişi güzel söktüm. Hangi vida nerenin bakmadım. Tekrar kurmak istedim ama toplayamadım.

2 tür vida var. Biri kısa, diğeri uzun.

Birde ince somun takılı olan var.

Bu vidaların gireceği 3 yer var.

Biri koltuğun eğilip dikelmesini sağlayan şu kısım.

Diğeri kol dayamasını bağlayan şu kısım.

Diğeri de mekanizmayı tutan kısım.

Vidaları boyuna bakmadan takınca koltuk langır lungur sallanmaya başladı.

En son amortisörü takmak istedim fakat mekanizması diğer 15lilerden farklı. İnce uzun demiri sabit tutacak bir somun gerekiyor gibi ama öyle bir parça bulamadım.

Şu kısma gelecek...

Hangi vidalanın nereye takılacağını ve eksik parçaları bilen varsa yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Amortisörleri farklı.

Bendekinin amortisörü böyle. Mekanizma ile bütün halde. Hiçbir kurulum videosunda böyle amortisör görmedim. Kurulum videolarındaki amortisörler hep harici bir parça halinde.

Son düzenleme:

Bu ürün 2.el mi eğer değilse ve kurulumu unuttuysanız XDrive'a yazdığınızda çok yardımcı oluyorlar. Ben kurulum esnasında XDrive'a yazmıştım ve onlar ile beraber çözdük.

Sorunu buldum. Amortisörü sökerken altında böyle bir vidalama mekanizması varmış ve onu kırmışım.

Bunların yedek parçası da olmadığı için yeni bir amortisör almak zorunda kalacağım.

AA evet burası çekiç ile vurarak birbirinden ayırmadan çıkartılması gerekiliyor. Çok geçmiş olsun hocam Dyson yapıştırıcı ile çok sağlam olmasa da sabitleyebilirsiniz ya da xDrive sitesinden bir amortisör siparişi geçmek gerekecek.

Yapıştırma kiloma dayanmaz hocam. Yeni amortisör almak farz oldu artık.

Neyse bir daha ki sefere biraz daha kibar davranırım alete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…