xDrive 15'li Plus alınır mı?

Bütçe
8000 TL (Çok az esneyebilir)

Tadicc

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 13400F 4060 Ti 8 GB 32 GB Ram Crucial p3 1 TB
Merhaba. 8K civarı bir bütçem var ve oyuncu koltuğu araştırıyordum. Gözüme 15'li Plus ve Toryum modelleri çarptı. Sizce alınır mı? Bu bütçede daha iyisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 8K civarı bir bütçem var ve oyuncu koltuğu araştırıyordum. Gözüme 15'li Plus ve toryum modelleri çarptı. Sizce alınır mı? Bu bütçede daha iyisi var mı?

Trendyol'da Hawk koltuklara 1000 TL kupon var diye gördüm 9300 TL olan Hawk fame 8300'e düşüyor sende de kupon varsa onu al bence.

Merhaba. 8K civarı bir bütçem var ve oyuncu koltuğu araştırıyordum. Gözüme 15'li Plus ve Toryum modelleri çarptı. Sizce alınır mı? Bu bütçede daha iyisi var mı?
Bahsettiğiniz modeli kullanmadım fakat xdrive farklı bir model satın aldım yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum(mecburiyetten) memnun değilim. Tavsiye etmiyorum o markayı.

Bahsettiğiniz modeli kullanmadım fakat xDrive farklı bir model satın aldım yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum(mecburiyetten) memnun değilim. Tavsiye etmiyorum o markayı.

Neyinden memnun değilsin rahatlığından mı yoksa gıcırdama falan mı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…