Başar Bingöl
Hectopat
Merhaba arkadaşlar oyuncu koltuğu alacağım boyum 1.73 80 küsur kiloyum. xDrive 15'li vs xDrive sancak vs xDrive toryum bu 3 sandalyenin fiyatları aynı hangisi alınır sizce?
2 senedir sancak kullanıyorum diğerleri hakkında bilgim yok bir şey diyemem ama iyi ki almışım diyorum. Deri olduğu için yazın biraz ter yapıyor onu da kılıfla hallediyorum.
En önemliside çok fazla PC başında sırt ağrılarım oluyordu aldıktan sonra bir kere bile olmadı.
2000 tl den yukarıya çıkmam pek mümkün değil zaten çok uzun boylu biri değilim.Benim bildiğim ikisinin de siteye baktığım zaman hiçbir farkı yok. Alternatif olarak xDrive dışına çıkmak isterseniz hawk fab serilerini önerebilirim. İki ürüne de sahibim Hawk Fab v5, xDrive 15'li. Hawk xDrive'ye göre daha geniş ve rahat ekstradan deri olması da çabası, xDrive büyük bir kişiye göre çok uygun değil. 177 80 küsur kiloyum ve bana hiç rahat gelmedi. Tabii yine karar sizin rahatlığınızı düşünüyorsanız ve birkaç lira daha çıkabilirseniz hawk fab V5 öneririm bunların aksine.
2000 TL'den yukarıya çıkmam pek mümkün değil zaten çok uzun boylu biri değilim.
Anladım, 200₺ daha çıkabilseydiniz fab V5 vardı kullanan biri olarak onu tavsiye ederdim. xDrive 15'li ve sancak arasında hiçbir fark yok ikisinin de amorsitörleri vesaire aynı gözüküyor yazana göre. Görünüş olarak hangisi hoşunuza giderse onu alabilirsiniz bence.
Toryum nasıl peki?Anladım, 200₺ daha çıkabilseydiniz Fab v5 vardı kullanan biri olarak onu tavsiye ederdim. xDrive 15'li ve sancak arasında hiçbir fark yok ikisinin de amorsitörleri vesaire aynı gözüküyor yazana göre. Görünüş olarak hangisi hoşunuza giderse onu alabilirsiniz bence.
3bin TL Hepsiburada'da.
3bin TL Hepsiburada'da.
Toryum nasıl peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.