xDrive 15'li vs xDrive sancak vs xDrive toryum

Bütçe
2000
2 senedir sancak kullanıyorum diğerleri hakkında bilgim yok bişey diyemem ama iyi ki almışım diyorum. Deri olduğu için yazın biraz ter yapıyor onuda kılıfla hallediyorum.

En önemliside çok fazla pc başında sırt ağrılarım oluyordu aldıktan sonra bir kere bile olmadı.

2 senedir sancak kullanıyorum diğerleri hakkında bilgim yok bir şey diyemem ama iyi ki almışım diyorum. Deri olduğu için yazın biraz ter yapıyor onu da kılıfla hallediyorum.

En önemliside çok fazla PC başında sırt ağrılarım oluyordu aldıktan sonra bir kere bile olmadı.

Kuzenimde aynısından var oda öneriyor fakat diğer modelleri de merak ediyorum ileride keşke dememek için.

Benim bildiğim ikisinin de siteye baktığım zaman hiçbir farkı yok. Alternatif olarak xDrive dışına çıkmak isterseniz hawk fab serilerini önerebilirim. İki ürüne de sahibim Hawk Fab v5, xDrive 15'li. Hawk xDrive'ye göre daha geniş ve rahat ekstradan kumaş* olması da çabası, xDrive büyük bir kişiye göre çok uygun değil. 177 80 küsur kiloyum ve bana hiç rahat gelmedi. Tabii yine karar sizin rahatlığınızı düşünüyorsanız ve birkaç lira daha çıkabilirseniz hawk fab V5 öneririm bunların aksine.

Bugün sabah şubesine gidip hepsini denedik. Masajlı kasırga ile Akdeniz olan model bu ikisi en güzeliydi Masajlı Kasırganın fiyatı bir tık pahalı geldiği için Akdeniz aldık. Siyah olan kumaş renkliler deri buna çok dikkat etmen lazım biz terleme yapmasın diye kumaş aldık on numara koltuk. Aldığım kişinin de boyu kilosu senle aynı biraz boyu kısa. Mavi ile yeşil çok hoşumuza gitti ama renkiler deri olduğu için mecbur siyah olanı aldık.

Benim bildiğim ikisinin de siteye baktığım zaman hiçbir farkı yok. Alternatif olarak xDrive dışına çıkmak isterseniz hawk fab serilerini önerebilirim. İki ürüne de sahibim Hawk Fab v5, xDrive 15'li. Hawk xDrive'ye göre daha geniş ve rahat ekstradan deri olması da çabası, xDrive büyük bir kişiye göre çok uygun değil. 177 80 küsur kiloyum ve bana hiç rahat gelmedi. Tabii yine karar sizin rahatlığınızı düşünüyorsanız ve birkaç lira daha çıkabilirseniz hawk fab V5 öneririm bunların aksine.
2000 tl den yukarıya çıkmam pek mümkün değil zaten çok uzun boylu biri değilim.

2000 TL'den yukarıya çıkmam pek mümkün değil zaten çok uzun boylu biri değilim.

Anladım, 200₺ daha çıkabilseydiniz Fab v5 vardı kullanan biri olarak onu tavsiye ederdim. xDrive 15'li ve sancak arasında hiçbir fark yok ikisinin de amorsitörleri vesaire aynı gözüküyor yazana göre. Görünüş olarak hangisi hoşunuza giderse onu alabilirsiniz bence.

Anladım, 200₺ daha çıkabilseydiniz fab V5 vardı kullanan biri olarak onu tavsiye ederdim. xDrive 15'li ve sancak arasında hiçbir fark yok ikisinin de amorsitörleri vesaire aynı gözüküyor yazana göre. Görünüş olarak hangisi hoşunuza giderse onu alabilirsiniz bence.

3bin TL Hepsiburada'da.
Anladım, 200₺ daha çıkabilseydiniz Fab v5 vardı kullanan biri olarak onu tavsiye ederdim. xDrive 15'li ve sancak arasında hiçbir fark yok ikisinin de amorsitörleri vesaire aynı gözüküyor yazana göre. Görünüş olarak hangisi hoşunuza giderse onu alabilirsiniz bence.
Toryum nasıl peki?

3bin TL Hepsiburada'da.

3bin TL Hepsiburada'da.

Toryum nasıl peki?

Onu ben de kız kardeşime almayı düşündüm gerek YouTube gerek forumlar üzerinde hiçbir şekilde inceleme göremediğim için almaktan çekinip xDrive 15'li aldım. Amortisörleri de 3 classmış xDrive 15'li veya sancağın 4 class.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı