Yaqiz Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 356 1 Şubat 2022 #1 2 koltuk arasindan hangisini onerirsiniz? Zio 4D kolacak destekliyor, xDrive 3D. Onun disinda bir fark bulamadim. Zio'da indirim kodu uygulayinca ikisi de ayni fiyat.
2 koltuk arasindan hangisini onerirsiniz? Zio 4D kolacak destekliyor, xDrive 3D. Onun disinda bir fark bulamadim. Zio'da indirim kodu uygulayinca ikisi de ayni fiyat.
MrIronstone Megapat Katılım 3 Temmuz 2014 Mesajlar 322 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 5 Nisan 2022 #2 Ben de bekliyorum bu sorunun cevabını? Ne aldınız acaba ve memnun musunuz?
Yaqiz Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 356 7 Nisan 2022 #3 MrIronstone dedi: Ben de bekliyorum bu sorunun cevabını? Ne aldınız acaba ve memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Koltuk almadim ancak ikisini de deneme firsatim oldu. Lafi dolandirmadan direk xDrive'i tercih etmenizi oneririm.
MrIronstone dedi: Ben de bekliyorum bu sorunun cevabını? Ne aldınız acaba ve memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Koltuk almadim ancak ikisini de deneme firsatim oldu. Lafi dolandirmadan direk xDrive'i tercih etmenizi oneririm.
nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.558 Çözümler 1 14 Nisan 2022 #4 Yaqiz dedi: Koltuk almadim ancak ikisini de deneme firsatim oldu. Lafi dolandirmadan direk xDrive'i tercih etmenizi oneririm. Genişletmek için tıkla... Zio Fabric modelinde memnun olmadığınız özellik neydi?
Yaqiz dedi: Koltuk almadim ancak ikisini de deneme firsatim oldu. Lafi dolandirmadan direk xDrive'i tercih etmenizi oneririm. Genişletmek için tıkla... Zio Fabric modelinde memnun olmadığınız özellik neydi?
Yaqiz Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 356 15 Nisan 2022 #5 nazario9 dedi: Zio Fabric modelinde memnun olmadığınız özellik neydi? Genişletmek için tıkla... Denedigim koltuk cok gicirdiyordu ve kumasi xDrive'a gore biraz daha kalitesiz gibiydi. Markayi kotulemek istemiyorum ama xDrive daha cazip geldi.
nazario9 dedi: Zio Fabric modelinde memnun olmadığınız özellik neydi? Genişletmek için tıkla... Denedigim koltuk cok gicirdiyordu ve kumasi xDrive'a gore biraz daha kalitesiz gibiydi. Markayi kotulemek istemiyorum ama xDrive daha cazip geldi.