xDrive Akdeniz vs Calitte titan TT vs Hawk Fab V4 vs Zio Pro

AsakaXenshi

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Selam herkese. Bu hafta içi oyuncu koltuğu siparişi vereceğim. 1.800'e kadar bütçe ayırdım koltuk için. Aklımda Zio, Hawk, Calitte ve xDrive var. Tavsiye edebilecek kullananlar varsa bunlardan birini aşırı memnun olurum. Uzun süre bilgisayar başındayım FPS oynadığım için bu yüzden rahat ve konforlu bir koltuk arıyorum aynı zamanda kaliteli.
Aklımda xDrive Akdeniz, Calitte Titan TT, Hawk Fab V4 ve Zio Pro var.

Ben de Hawk almayı düşünüyorum. Sizde de Hawk var sanırım doğru mu? Artıları ve eksilerini yardımcı olmak adına yazabilir misiniz lütfen?
Yanlış, olsa hayır demezdim

@YamukAdam kullanıyormuş, o anlatabilir. Konusu burada;

Hawk'ın kolçaklarına çok laf eden olmuş aşırı kararsız kaldım. Karar verebilsem direkt sipariş vereceğim.

Hawk'ın kolçaklarına çok laf eden olmuş aşırı kararsız kaldım. Karar verebilsem direkt sipariş vereceğim.

Ben bugün direk atölyelerine gittim. Ürünün çıplak halinden son haline her türlüsünü gördüm. Kolçakları mükemmel değil ama kötü de değil. Kumaş kalitesi iyi. Diğer firmaların +1500 TL'ye koltuğunu alıp yaz aylarında deli gibi terlersem kendimi enayi gibi hissederim diye düşündüm ve kumaş koltuk almaya karar verdim ve siparişi verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…