Selam herkese. Bu hafta içi oyuncu koltuğu siparişi vereceğim. 1.800'e kadar bütçe ayırdım koltuk için. Aklımda Zio, Hawk, Calitte ve xDrive var. Tavsiye edebilecek kullananlar varsa bunlardan birini aşırı memnun olurum. Uzun süre bilgisayar başındayım FPS oynadığım için bu yüzden rahat ve konforlu bir koltuk arıyorum aynı zamanda kaliteli.
Aklımda xDrive Akdeniz, Calitte Titan TT, Hawk Fab V4 ve Zio Pro var.
Ben de Hawk almayı düşünüyorum. Sizde de Hawk var sanırım doğru mu? Artıları ve eksilerini yardımcı olmak adına yazabilir misiniz lütfen? Teşekkür ederim.
Öncelikle merhaba. Şahin mobilya tarafından kurulmuş olan oyuncu koltuğu üreten firma. Yerli üretim kumaş oyuncu koltuğu eksiğini kapatma adına kurulması güzel bir gelişmedir. Kargo süresi: 15 günde elime ulaştı. Teknik bilgiler: Koltuğu almadan önce "Acaba oturma kısmı biraz fazla mı ince...
Öncelikle merhaba. Şahin mobilya tarafından kurulmuş olan oyuncu koltuğu üreten firma. Yerli üretim kumaş oyuncu koltuğu eksiğini kapatma adına kurulması güzel bir gelişmedir. Kargo süresi: 15 günde elime ulaştı. Teknik bilgiler: Koltuğu almadan önce "Acaba oturma kısmı biraz fazla mı ince...
Ben bugün direk atölyelerine gittim. Ürünün çıplak halinden son haline her türlüsünü gördüm. Kolçakları mükemmel değil ama kötü de değil. Kumaş kalitesi iyi. Diğer firmaların +1500 TL'ye koltuğunu alıp yaz aylarında deli gibi terlersem kendimi enayi gibi hissederim diye düşündüm ve kumaş koltuk almaya karar verdim ve siparişi verdim.