xDrive Akdeniz vs Kasırga

Baygolgee

Picopat
Daha fazla  
Fıyat 2000'i geçmesin ve xDrive olsun. Boyun desteğini aşağı indirerek kullanmayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Emredersiniz. Bir de çay kahve getirelim mi ?
Yahu arkadaş, bir konu hakkında yardıma ihtiyacınız var ve öyle bir emrivaki söylemle dile getiriyorsunuz ki bunu, anlam vermek mümkün değil. Nasıl bir üslup şeklidir bu. Yazık, gerçekten yazık..

Kardeş ben öyle yazmadım moderatörler değiştiriyor.
Birde fikriniz ney 150 cm boyundayım ve 40 kg yim boyun yastığını aşağı çekerek kullancam sizce Akdenizmi Kasırgamı ?

Kardeş ben öyle yazmadım moderatörler değiştiriyor.
Birde fikriniz ney 150 cm boyundayım ve 40 kg yim boyun yastığını aşağı çekerek kullancam sizce Akdenizmi Kasırgamı ?
Fikrim yok kardeşim. Açtığın konuyu gördüm ve belki bir faydam dokunur düşüncesiyle içeriğine baktım. Ama yazılan mesajı görünce tepkimi göstermek istedim. Sadece bu. Sana kolay gelsin.

Fikrim yok kardeşim. Açtığın konuyu gördüm ve belki bir faydam dokunur düşüncesiyle içeriğine baktım. Ama yazılan mesajı görünce tepkimi göstermek istedim. Sadece bu. Sana kolay gelsin.
Almanya'da ikamet edip buradaki fiyatları cidden biliyor musun ? gerçekten yardımcı olabileceğini düşünerek mi girdin konuya ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı