F FivemSefiri Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 303 22 Mayıs 2023 #1 xDrive akıncı ve Hawk Fab V6 arasında kaldım. Benim için önemli olan tek şey rahatlığı, konforu. Sizce hangisi daha iyidir?
xDrive akıncı ve Hawk Fab V6 arasında kaldım. Benim için önemli olan tek şey rahatlığı, konforu. Sizce hangisi daha iyidir?
P plusmania Megapat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #2 ebatları size uyuyorsa xdrive atakta bakabilirsiniz bimde uygun şuan, bu ikili arasında hawk daha iyi gibi duruyor
ebatları size uyuyorsa xdrive atakta bakabilirsiniz bimde uygun şuan, bu ikili arasında hawk daha iyi gibi duruyor
F FivemSefiri Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 303 22 Mayıs 2023 #3 Fiyatı önemli değil rahatlığı konforu önemli benim için boyum 172 kilomda 78. Son düzenleme: 22 Mayıs 2023
P plusmania Megapat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #4 FivemSefiri dedi: Fiyatı önemli değil rahatlığı konforu önemli benim için boyum 172 kilomda 78. Genişletmek için tıkla... hawk genelde beğenilen bir model yorumlar araştırmalarımda gördüğüm kadarıyla eğer fiyat önemli değilse amazondan hawk alıp deneyip olmazsa iade yoluna gidebilirsiniz 30 gün içinde iadeyi kabul ettiklerini söylediler.
FivemSefiri dedi: Fiyatı önemli değil rahatlığı konforu önemli benim için boyum 172 kilomda 78. Genişletmek için tıkla... hawk genelde beğenilen bir model yorumlar araştırmalarımda gördüğüm kadarıyla eğer fiyat önemli değilse amazondan hawk alıp deneyip olmazsa iade yoluna gidebilirsiniz 30 gün içinde iadeyi kabul ettiklerini söylediler.