Qitru Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 25 13 Haziran 2024 #11 KEKWpat.net dedi: @Qitru Hocam merhaba, şu ana kadar ki kullanımınızdan memnun musunuz acaba? Bütçemi çok zorlamadan Hawk Fab V1/3 ya da xDrive Anka arasında kaldım. Varsa 7000 TL'yi geçmeyecek şekilde önerilerinize de açığım. Genişletmek için tıkla... Gözünüz kapalı anka alabilirsiniz öyle söyliyim, gayet rahat ve görüntü olarakta güzel.
KEKWpat.net dedi: @Qitru Hocam merhaba, şu ana kadar ki kullanımınızdan memnun musunuz acaba? Bütçemi çok zorlamadan Hawk Fab V1/3 ya da xDrive Anka arasında kaldım. Varsa 7000 TL'yi geçmeyecek şekilde önerilerinize de açığım. Genişletmek için tıkla... Gözünüz kapalı anka alabilirsiniz öyle söyliyim, gayet rahat ve görüntü olarakta güzel.
Praitha Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 323 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #12 Qitru dedi: Gözünüz kapalı anka alabilirsiniz öyle söyliyim, gayet rahat ve görüntü olarakta güzel. Genişletmek için tıkla... Hawk Fame ve Anka arasında seçim yapacaksak nasıl olmalı sizce?
Qitru dedi: Gözünüz kapalı anka alabilirsiniz öyle söyliyim, gayet rahat ve görüntü olarakta güzel. Genişletmek için tıkla... Hawk Fame ve Anka arasında seçim yapacaksak nasıl olmalı sizce?
O ongunes Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #13 Praitha dedi: Hawk fame ve anka arasında seçim yapacaksak nasıl olmalı sizce? Genişletmek için tıkla... İmkanınız varsa mağazalarını ziyaret edip bizzat koltukları test etmenizi öneririm benim de koltuk arayışıyım vardı anka da karar kıldım.
Praitha dedi: Hawk fame ve anka arasında seçim yapacaksak nasıl olmalı sizce? Genişletmek için tıkla... İmkanınız varsa mağazalarını ziyaret edip bizzat koltukları test etmenizi öneririm benim de koltuk arayışıyım vardı anka da karar kıldım.