xDrive Anka memnun eder mi?

Düz modeldi hocam business değil. Ancak iki modelin de oturma alanı birebir aynı diye biliyorum.
Teknik çizelgelerine baktım normal modelinde oturak genişliği 45 cm - bussineste 55 cm görünüyor umarım sıkıntı yaşamam cevap için teşekkürler

Son düzenleme:
Teknik çizelgelerine baktım normal modelinde oturak genişliği 45 cm - bussineste 55 cm görünüyor umarım sıkıntı yaşamam cevap için teşekkürler
Hocam ben de karşılaştırdım da maksimum 3 cm gibi bir oynama var gözüküyor. Ondan da emin değilim açıkcası. Aslında 45cm oturak genişliği sıradan insanlar için gayet yeterli. Ancak ben bacağı kalın biri olduğum için rahatsız olmuştum. Umarım siz rahat edersiniz. Deneyimlerinizi merakla bekliyorum.

Sallanma olayını koltugun altından açıp kapatabılıyorsunuz hocam bende ılk 1 hafta falan koltukta otururken sureklı ayaklarım yerden kesılmıstı

Valla inş sorun yaşamayız. teşekkürler kardeşim bu arada benim baktığım ölçülerde 55 cm yazıyor 10 cm ciddi bir fark yaratacaktır diye düşünerek aldım. sağ resimde oturak 55 cm ve yan bacak kapama yerleri minder şeklinde mesela bende vertagear sl5000 serisi bir koltuk daha var çok memnunun harika ama o koltuk kenarlarındaki kenarlar yokmu mahvediyor. bacak kenarlarını acıtıyor. bu koltukta kenarlık yok diye tercih ettim açıkcası. bakalım olmazsa bende senin gibi iade ederim.

Hocam son durumunuz nedir ? Sedunayı malzeme kalitesi açısından eleştiren birkaç kişi gördüm ama...

Hocam son durumunuz nedir ? Sedunayı malzeme kalitesi açısından eleştiren birkaç kişi gördüm ama...
Genel olarak memnunum hocam. Malzeme kalitesi olarak ayaklarının demir kısımlarının kaynağı pek estetik yapılmamış mesela ama kullanımı etkileyen bir şey değil. Ayrıca kolçaklara aniden tüm vücut ağırlığını yüklememek gerekiyor, biraz dayanıksızlar. Onun dışında genel kalitesi iyi, sallanma gibi bir sıkıntısı yok, genişliği zaten 10 numara rahat ettiriyor. Keza sırt kısmı da güzel, çok terleyen birisi olduğum için yazın xDrive çekilmezdi ancak bu koltukta sıkıntı yok. Eksi olarak oturulan süngerini söyleyebilirim, altıma ince bir minder koyarak kullanıyorum süngeri belirli bir süreden sonra rahatsız ettiği için. Ancak bu konuda benden başka pek rahatsız olan birisini görmedim, kişisel bir sorun olabilir.

Anladım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…