xDrive anka vs Tarsus

Eagle1

Picopat
Daha fazla  
Bu iki ürün arasında kaldım. Fiyatları birbirlerine çok yakın kullanan deneyimleyen varsa dinlemek isterim önerilere açığım teşekkür ederim şimdiden.

Merhaba tarsus elimde var. İkeanın satmış olduğu ofis koltuğunun aynısı geniş oturma bölümü var oturma kısmının minderi biraz ince 2 sene kullanım sonrası çok rahatsız ediyor. Baş ve boyun desteği yok denecek kadar az. 1 2 saat pc başı çalışmalar için yeterli ama uzun sürede sorun yaşarsın. vertagear vg-pl500 serisi bir koltuk almıştım 2 sene önce çok kaliteli rahat bir koltuk. fakat 183cm 90 kg oldugum için oturma kısmı kenarlarındaki kenarlıklar belli bir süre sonra bacak kenarlarına baskı uygulamaya başlıyor. bütçen varsa xDrive Anka Business e bakabilirsin ben bu modeli yeni sipariş ettim 5 6 gün sonra elimde olursa iyimi kötümü yazarım size.

Merhaba Tarsus elimde var. IKEA'nın satmış olduğu ofis koltuğunun aynısı geniş oturma bölümü var oturma kısmının minderi biraz ince 2 sene kullanım sonrası çok rahatsız ediyor. Baş ve boyun desteği yok denecek kadar az. 1 2 saat PC başı çalışmalar için yeterli ama uzun sürede sorun yaşarsın. Vertagear VG-PL500 serisi bir koltuk almıştım 2 sene önce çok kaliteli rahat bir koltuk. Fakat 183cm 90 kg oldugum için oturma kısmı kenarlarındaki kenarlıklar belli bir süre sonra bacak kenarlarına baskı uygulamaya başlıyor. Bütçen varsa xDrive anka business e bakabilirsin ben bu modeli yeni sipariş ettim 5 6 gün sonra elimde olursa iyi mi kötü mü yazarım size.

Sağ olun hocam anka alacağım bütçem kısıtlı maalesef.

XPrime markası varken aman diyeyim hocam :)

Smart sünger teknolojisi ve kalitesi hakikaten çok iyi. 2 yıldır aktif olarak kullanıyorum terletme yapmaz ve kalitesi çok iyi. XPrime Titan serisini kullanıyorum ve geçen gün de XPrime markus oyuncu masası da aldım oda inanılmaz kaliteli 160 Cm'lik boyutunu aldım.

Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum üstelik sitelerinde şu anda peşin fiyatına 3 taksit var. Yıl sonu indirimleri de devam ediyor.

Oyuncu masası linkim de şu şekilde markus modeli;

XPrime markası varken aman diyeyim hocam :)

Smart sünger teknolojisi ve kalitesi hakikaten çok iyi. 2 yıldır aktif olarak kullanıyorum terletme yapmaz ve kalitesi çok iyi. XPrime Titan serisini kullanıyorum ve geçen gün de XPrime markus oyuncu masası da aldım oda inanılmaz kaliteli 160 Cm'lik boyutunu aldım.

Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum üstelik sitelerinde şu anda peşin fiyatına 3 taksit var. Yıl sonu indirimleri de devam ediyor.

Oyuncu masası linkim de şu şekilde markus modeli;

Kardeşim sende su Exvega reklamcısı gibi reklam mı yapıyorsun? Hakikaten öneriyor musun? XPrime'da da çok şikayet var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı