T trcv Femtopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #1 Selam, yaklaşık 1 haftadır oyuncu koltuğu arıyorum ve sonunda güzel bir şey bulabildim ancak alıp almamak arasında kaldım. Karar verdiğim model:xDrive Fırtına Professional Gaming Chair Fabric Gray/Black with Foot Extensions sizce alırsam pişman olur muyum?
Selam, yaklaşık 1 haftadır oyuncu koltuğu arıyorum ve sonunda güzel bir şey bulabildim ancak alıp almamak arasında kaldım. Karar verdiğim model:xDrive Fırtına Professional Gaming Chair Fabric Gray/Black with Foot Extensions sizce alırsam pişman olur muyum?
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.900 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #2 Bu model güzel en azından gördüğüm geri dönüşler kadarıyla.
T trcv Femtopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #3 İstanbul Trip dedi: Bu model güzel en azından gördüğüm geri dönüşler kadarıyla. Genişletmek için tıkla... peki bi sorum daha olucak ayak uzatma yeri görseldeki gibi mi yoksa yastıklı mı bi kaç video izlemiştim yastıklıydı görselde plastik gösteriyor
İstanbul Trip dedi: Bu model güzel en azından gördüğüm geri dönüşler kadarıyla. Genişletmek için tıkla... peki bi sorum daha olucak ayak uzatma yeri görseldeki gibi mi yoksa yastıklı mı bi kaç video izlemiştim yastıklıydı görselde plastik gösteriyor
Jiyunotameni Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.769 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #4 Eğer alacaksan Amazon'dan bakabilirsin fiyatı da uygun ve Amazon satıyor. İade durumunda geri paketlersen konumun uygunsa kapıdan alırlar. https://www.amazon.com.tr/xDrive-F%C4%B1rt%C4%B1na-Profesyonel-Koltu%C4%9Fu-Uzatmal%C4%B1/dp/B08GJ81LJK Ben de kararsızım hangisini alsam diye ama bütçem düşük
Eğer alacaksan Amazon'dan bakabilirsin fiyatı da uygun ve Amazon satıyor. İade durumunda geri paketlersen konumun uygunsa kapıdan alırlar. https://www.amazon.com.tr/xDrive-F%C4%B1rt%C4%B1na-Profesyonel-Koltu%C4%9Fu-Uzatmal%C4%B1/dp/B08GJ81LJK Ben de kararsızım hangisini alsam diye ama bütçem düşük