pispushy Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 168 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #11 cti real dedi: xDrive Anka Oyuncu Koltuğu Serisi bundan al. Çok iyi koltuk bende kapadokya özel serisi var. Genişletmek için tıkla... Anka ve hira aynı gibi bir de bel desteği kısmı sanırım bağlı bir yapısı yok rahatsız etmiyor mu? Mai_Sakurajima dedi: Yırtılmaz. Onun filesinin yırtılması için bıçakla delmen lazım. Hira modeliyle neredeyse aynı 1500 TL isme vermeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... O kadar sağlam mı ya filesi bilmiyordum.
cti real dedi: xDrive Anka Oyuncu Koltuğu Serisi bundan al. Çok iyi koltuk bende kapadokya özel serisi var. Genişletmek için tıkla... Anka ve hira aynı gibi bir de bel desteği kısmı sanırım bağlı bir yapısı yok rahatsız etmiyor mu? Mai_Sakurajima dedi: Yırtılmaz. Onun filesinin yırtılması için bıçakla delmen lazım. Hira modeliyle neredeyse aynı 1500 TL isme vermeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... O kadar sağlam mı ya filesi bilmiyordum.
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 21 Ağustos 2025 #12 pispushy dedi: Anka ve hira aynı gibi bir de bel desteği kısmı sanırım bağlı bir yapısı yok rahatsız etmiyor mu? O kadar sağlam mı ya filesi bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Sağlam hocam.Olmadı 10 yıl garantisi var.Ama deneyerek alın.
pispushy dedi: Anka ve hira aynı gibi bir de bel desteği kısmı sanırım bağlı bir yapısı yok rahatsız etmiyor mu? O kadar sağlam mı ya filesi bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Sağlam hocam.Olmadı 10 yıl garantisi var.Ama deneyerek alın.