F furkaneren2625 Femtopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #21 NovaRiper dedi: Ben yine de boyunuza en yakın olanı tercih etmeniz yönünde ısrarcıyım, yastık hareket etse de ister istemez yukarıda kalabilir. Zaten her boya uygun olsaydı firmalar ortalama bir boya göre tek model üretirdi. Genişletmek için tıkla... Akdenizde 170 boydakiler bilene ayaklarını yere tam bastığını söylüyor o yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
NovaRiper dedi: Ben yine de boyunuza en yakın olanı tercih etmeniz yönünde ısrarcıyım, yastık hareket etse de ister istemez yukarıda kalabilir. Zaten her boya uygun olsaydı firmalar ortalama bir boya göre tek model üretirdi. Genişletmek için tıkla... Akdenizde 170 boydakiler bilene ayaklarını yere tam bastığını söylüyor o yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
NovaRiper Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG Strix G18 Intel Core i9 13980HX Nvidia GeForce RTX 4070 32GB DDR5 4800MHz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 24 Haziran 2021 #22 furkaneren2625 dedi: Akdenizde 170 boydakiler bilene ayaklarını yere tam bastığını söylüyor o yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Amortisör olduğu için bacakta sıkıntı olmaz ama bel, sırt ve boyun kısımlarında boydan ötürü ağrı oluşabilir diye düşünüyorum.
furkaneren2625 dedi: Akdenizde 170 boydakiler bilene ayaklarını yere tam bastığını söylüyor o yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Amortisör olduğu için bacakta sıkıntı olmaz ama bel, sırt ve boyun kısımlarında boydan ötürü ağrı oluşabilir diye düşünüyorum.