Zınkkk Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 147 3 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar xDrive koltuk almayı planlıyorum, şu an da bir indirim var bunlardan birini kullanan bilgisi olan var mıdır? Boy 1.87 kilo 80. xDrive Uzaktan Eğitime Yakından Destek Kampanyası xDrive Uzaktan Eğitime Yakından Destek Kampanyası www.xdrive.com.tr
Arkadaşlar xDrive koltuk almayı planlıyorum, şu an da bir indirim var bunlardan birini kullanan bilgisi olan var mıdır? Boy 1.87 kilo 80. xDrive Uzaktan Eğitime Yakından Destek Kampanyası xDrive Uzaktan Eğitime Yakından Destek Kampanyası www.xdrive.com.tr
A A.E.G Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 633 Makaleler 1 3 Ekim 2020 #2 Benim aklımda fırtına ile 15'li modelleri var ama.
mtamosh Decapat Katılım 28 Aralık 2018 Mesajlar 36 Yer Azerbaijan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT 3 Ekim 2020 #3 Zınkkk dedi: Arkadaşlar xDrive koltuk almayı planlıyorum, şu an da bir indirim var bunlardan birini kullanan bilgisi olan var mıdır? Boy 1.87 kilo 80. xDrive Uzaktan Eğitime Yakından Destek Kampanyası xDrive Uzaktan Eğitime Yakından Destek Kampanyası www.xdrive.com.tr Genişletmek için tıkla... Ben de almayi planliyorum. Bakalım hangisini alacağız. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2020
Zınkkk dedi: Arkadaşlar xDrive koltuk almayı planlıyorum, şu an da bir indirim var bunlardan birini kullanan bilgisi olan var mıdır? Boy 1.87 kilo 80. xDrive Uzaktan Eğitime Yakından Destek Kampanyası xDrive Uzaktan Eğitime Yakından Destek Kampanyası www.xdrive.com.tr Genişletmek için tıkla... Ben de almayi planliyorum. Bakalım hangisini alacağız.
Zınkkk Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 147 4 Ekim 2020 #4 Mağazaya gidip denedim 15'li modeli küçük oldu. Fırtına ve akdeniniz uzun boyluysanız uygun.