5 5REAPER2 Femtopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #21 technical.assistance dedi: 5 Bin verince bel ağrın olmayacak mı sanıyorsun al da gör bakalım. Genişletmek için tıkla... Benim oyuncu koltuğum var 6 aydır kullanıyorum o kadar rahat ki anlatamam insanları engelleme bel ağrısı olan arkadaş kesinlikle alsın çok rahat.
technical.assistance dedi: 5 Bin verince bel ağrın olmayacak mı sanıyorsun al da gör bakalım. Genişletmek için tıkla... Benim oyuncu koltuğum var 6 aydır kullanıyorum o kadar rahat ki anlatamam insanları engelleme bel ağrısı olan arkadaş kesinlikle alsın çok rahat.
Ringwraith545 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #22 5REAPER2 dedi: Benim oyuncu koltuğum var 6 aydır kullanıyorum o kadar rahat ki anlatamam insanları engelleme bel ağrısı olan arkadaş kesinlikle alsın çok rahat. Genişletmek için tıkla... İnsanları engelle miyim mi? Ben ne ise onu anlatıyorum kimseyi engellediğim yok.
5REAPER2 dedi: Benim oyuncu koltuğum var 6 aydır kullanıyorum o kadar rahat ki anlatamam insanları engelleme bel ağrısı olan arkadaş kesinlikle alsın çok rahat. Genişletmek için tıkla... İnsanları engelle miyim mi? Ben ne ise onu anlatıyorum kimseyi engellediğim yok.