XDrive SANCAK vs TITAN CTX

Xdrive Atak modeli kullanmaktayım, ancak bana Akıncı koltuğu ayrı olarak gelecek. O yüzden Xdrive derim. Koltuk mekanizmasında gıcırtı vardı çok ufak direk yeni mekanizma yolladılar bir çok kere de özür dilediler. Müşteri memnuniyetleri tam kalitede aradığınızda direk telefonu açıyorlar ayrıca her türlü üretim hatasına veya uzun sürede problemlerde ya yeni parça değişimi yada direk koltuk değişimi garantileri var. Ayrıca piyasada araştırmama göre Xdrive marka koltuklarda 60 ile 65 dansite arası sünger kalıp kesimine sahip. Türkiye'de tek 60-65 dansiteye sahip kendileri. Calitte markasına gelirsek kendilerinin ürününü sadece bir fuarda kullandım ancak bel ile kalça kısmımda ufak bir boşluk kaldı ve bu beni biraz rahatsız etti geriye yaslandığımda havada kalıyordu belimin bir kısmı. Mekanizma konusuna gelirsek 2 koltuktada aynı debriyaj mantıklı mekanizma mevcut. 1500 ₺ gibi değerlere çıkabiliyorsan Xdrive Fırtına veya Akıncı serisi öneririm. Zaten Xdrive sitesinde boy ve kilo ölçüm rehberi var. Xdrive markasını biraz fazla övmüş gibi oldum ancak adamlar cidden kaliteli ve müşteri memnuniyetine önem gösteriyorlar bizzat kendim şahit olduğum için. Herhangi bir sorun olursa cevaplayabilirim ayrıca.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı