xDrive Tarsus oyuncu koltuğu alınır mı?

Bütçe
7000
Bri şey aldın mı hocam?

xDrive 15'li Plus geldi şu an çok şükür. İlk defa böyle koltuk kullanıyorum.
Açıkçası insanlar 15 dakikada montajını yaptı diyor fakat sanırım bilenler için kolay. Ben biraz uğraştım. Belki ben eksik yapmışımdır fakat kolçaklar çok sallanıyor, ve koltuğu geriye yasladığımda biraz biraz dikleştirme gibi bir şey yapamadım. Pat diye dik oluyor. Dik pozisyonda değil, hafif eğik pozisyonda kullanıyorum. Sırf kolçak mevzusundan ötürü acaba Anka'ya da hira mı alsaydım diye üzüldüm. Hatta belki onlar daha rahattır ama bilmiyorum.
3-4 hafta daha kullanacağım, duruma göre Amazon'dan aldığım için iade ederim.

xDrive 15'li Plus geldi şu an çok şükür. İlk defa böyle koltuk kullanıyorum.
Açıkçası insanlar 15 dakikada montajını yaptı diyor fakat sanırım bilenler için kolay. Ben biraz uğraştım. Belki ben eksik yapmışımdır fakat kolçaklar çok sallanıyor, ve koltuğu geriye yasladığımda biraz biraz dikleştirme gibi bir şey yapamadım. Pat diye dik oluyor. Dik pozisyonda değil, hafif eğik pozisyonda kullanıyorum. Sırf kolçak mevzusundan ötürü acaba Anka'ya da hira mı alsaydım diye üzüldüm. Hatta belki onlar daha rahattır ama bilmiyorum.
3-4 hafta daha kullanacağım, duruma göre Amazon'dan aldığım için iade ederim.
Bir kaç gün sonra düşüncelerim değişirse unutmazsam yazarım.
Oturduğum mutfak sandalyesinden rahat bence.

Son düzenleme:
IKEA markus, xDrive Tarsus'dan 2 kat daha pahalı + 1100 TL kargo ödeniyor.
Daha önce ofis ya da oyuncu koltuğu kullanmadım.
Eğer beni Tarsus'ya da benzeri bir model o bütçede memnun ederse yeterli.
Seduna thunder pro da ofis koltuğu öneriyor musunuz yoksa xdrive tarsus mu ?

Selam dostum, bende seninle tamamen aynı durumdayım. Boyun düzleşmem var aynı zamanda bel ağrısı çekiyorum. Mutfak sandalyesinde ders çalışıyorum bundan dolayı son günlerde ağrılarım iyice arttı. Çözüm olarak sandalye arıyordum ve xdrive markasından almaya karar verdim. Xdrive tarsus almayı düşünüyorum, sen aldın mı denedin mi? Ya da hangi markayı aldın memnun musun? Düşüncelerini ve fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Not: Erkeğim boyum 185 kilom 70.

IKEA markus, xDrive Tarsus'dan 2 kat daha pahalı + 1100 TL kargo ödeniyor.
Daha önce ofis ya da oyuncu koltuğu kullanmadım.
Eğer beni Tarsus'ya da benzeri bir model o bütçede memnun ederse yeterli.
Seduna thunder pro da ofis koltuğu öneriyor musunuz yoksa xdrive tarsus mu ?

Selam dostum, bende seninle tamamen aynı durumdayım. Boyun düzleşmem var aynı zamanda bel ağrısı çekiyorum. Mutfak sandalyesinde ders çalışıyorum bundan dolayı son günlerde ağrılarım iyice arttı. Çözüm olarak sandalye arıyordum ve xdrive markasından almaya karar verdim. Xdrive tarsus almayı düşünüyorum, sen aldın mı denedin mi? Ya da hangi markayı aldın memnun musun? Düşüncelerini ve fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Selam dostum, bende seninle tamamen aynı durumdayım. Boyun düzleşmem var aynı zamanda bel ağrısı çekiyorum. Mutfak sandalyesinde ders çalışıyorum bundan dolayı son günlerde ağrılarım iyice arttı. Çözüm olarak sandalye arıyordum ve xDrive markasından almaya karar verdim. xDrive Tarsus almayı düşünüyorum, sen aldın mı denedin mi? Ya da hangi markayı aldın memnun musun? Düşüncelerini ve fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Selam dostum, bende seninle tamamen aynı durumdayım. Boyun düzleşmem var aynı zamanda bel ağrısı çekiyorum. Mutfak sandalyesinde ders çalışıyorum bundan dolayı son günlerde ağrılarım iyice arttı. Çözüm olarak sandalye arıyordum ve xDrive markasından almaya karar verdim. xDrive Tarsus almayı düşünüyorum, sen aldın mı denedin mi? Ya da hangi markayı aldın memnun musun? Düşüncelerini ve fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

xDrive Tarsus'u eğer 6500'den aşağı fiyata alacaksanız tercih edebilirsiniz.
Eksileri şunlar: Boyun ve bel desteği sabit, boyunuz uygun değilse kötü.
Sırtınızı yaslarken kendi gücünüz ile yaslıyorsunuz, belli bir açıda eğik sabit durmuyor.
Son dediğimi belki ben ayarlayamamış olabilirim. Bunun haricinde koltuklar hakkında çok bilgim yok, bel ve boyun desteği olmasa bence güzel koltuk ama daha rahat bir şey de oturduysanız bilemiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı