Jiyunotameni
Hectopat
Daha fazla
Bri şey aldın mı hocam?
xDrive 15'li Plus geldi şu an çok şükür. İlk defa böyle koltuk kullanıyorum.
Açıkçası insanlar 15 dakikada montajını yaptı diyor fakat sanırım bilenler için kolay. Ben biraz uğraştım. Belki ben eksik yapmışımdır fakat kolçaklar çok sallanıyor, ve koltuğu geriye yasladığımda biraz biraz dikleştirme gibi bir şey yapamadım. Pat diye dik oluyor. Dik pozisyonda değil, hafif eğik pozisyonda kullanıyorum. Sırf kolçak mevzusundan ötürü acaba Anka'ya da hira mı alsaydım diye üzüldüm. Hatta belki onlar daha rahattır ama bilmiyorum.
3-4 hafta daha kullanacağım, duruma göre Amazon'dan aldığım için iade ederim.
Bir kaç gün sonra düşüncelerim değişirse unutmazsam yazarım.xDrive 15'li Plus geldi şu an çok şükür. İlk defa böyle koltuk kullanıyorum.
Açıkçası insanlar 15 dakikada montajını yaptı diyor fakat sanırım bilenler için kolay. Ben biraz uğraştım. Belki ben eksik yapmışımdır fakat kolçaklar çok sallanıyor, ve koltuğu geriye yasladığımda biraz biraz dikleştirme gibi bir şey yapamadım. Pat diye dik oluyor. Dik pozisyonda değil, hafif eğik pozisyonda kullanıyorum. Sırf kolçak mevzusundan ötürü acaba Anka'ya da hira mı alsaydım diye üzüldüm. Hatta belki onlar daha rahattır ama bilmiyorum.
3-4 hafta daha kullanacağım, duruma göre Amazon'dan aldığım için iade ederim.
Oturduğum mutfak sandalyesinden rahat bence.
Son düzenleme: