xDrive Tarsus vs IKEA Marcus

Oyuncu koltuğu ve ofis koltuğu arasından sanırım şimdilik ofis koltuğunu tercih edeceğim. Daha fazla seçenek ile kararsızlığımı arttırmak istemiyorum. Şu anlık seduna thunder Pro'ya da xDrive Tarsus düşünüyorum. Sizce alınır mı? Hangisi tercih edilmeli? Çekyat koltuk kısa baya

dostum kesinlikle xdrive al eğer illa ofis koltuğu alacaksan bürotime ya da bürosit bakabilirsin

Dostum kesinlikle xDrive al eğer illa ofis koltuğu alacaksan bürotime ya da bürosit bakabilirsin

Seduna kesinlikle önermiyor musunuz?
xDrive Tarsus düşünüyorum fakat kargosu 20 günde anca gelecek diye yazıyor.
Seduna thunder Pro ise 3-4 güne geliyor.
Bürosit ya da bürotime F/P Tarsus'ya da markus benzeri sağlığım için hangisini önerirsin?

xPrime Markasının Oyuncu Koltuğu olan Titan modelini 2 yıldır kullanıyorum. Kesinlikle kumaş yapısı terletmez ve ortopedik bir yapıda. Gerçek Smart Sünger teknolojini tek kullanan marka.

Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

Benim Oyuncu Koltuğum bu;

Sizin kullandığınız modeli mi tavsiye ediyorsunuz yoksa xDrive mı?
Oyuncu koltuğu yerine xDrive Tarsus alınır mı sizce??

Sizin kullandığınız modeli mi tavsiye ediyorsunuz yoksa xDrive mı?
Oyuncu koltuğu yerine xDrive Tarsus alınır mı sizce??
Merhaba tarsus aldım tavsiye edebilirim ancak 2 gün kullanmak çok iyi bir referans olmaz uzun süreli bakmak lazım. Açıkcası rahat diyebilirim ve 1.80 boy 85kg olarak oturak kısmında demir vs batma gibi bir durum söz konusu değil benim hoşuma gitti.

Daha önce önce oyuncu ya da ofis koltuğu kullanmadığım için tereddüt ediyorum.
Sonuçta internetten alacağım, pişman olmak istemiyorum.
Daha fazla zam gelmeden karar vermeliyim. Teşekkürler.
xDrive 15'li Plus vb. oyuncu koltuğu mu yoksa xDrive tarsus/seduna thunder mı kararsızım.

Ben gaming koltuklarını sevmiyorum ona göre tercih yap sen de ofis koltuğu daha iyi benim içinç

Ben gaming koltuklarını sevmiyorum ona göre tercih yap sen de ofis koltuğu daha iyi benim içinç
ikisini de kullanmadığım için kararsızım ben de

Tarsus konusunda hala daha memnun musunuz? Yardımcı olur musunuz acil -

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…