Oyuncu koltukları her türlü daha iyidir bu fiyat bandında. Yurt dışında 500 euroluk oyuncu koltuklarıyla ofis koltuklarını karşılaştırdıkları için oyuncu koltukları değmez diyorlar ama bizde öyle değil. Markusun aksamı demir daha uzun yıllar gider ancak süngeri o kadar iyi değil hafiften demirimsi hissedersin aradan belli zaman geçince ancak oyuncu sandalyelerinin süngerleri çok daha kalın iyi bir şey alırsan. Bana kalsa en iyisi düz çekyat koltuklar rahatlık açısından sadece oyun oynarken odak olmaz.
Oyuncu koltuğu ve ofis koltuğu arasından sanırım şimdilik ofis koltuğunu tercih edeceğim. Daha fazla seçenek ile kararsızlığımı arttırmak istemiyorum. Şu anlık seduna thunder Pro'ya da xDrive Tarsus düşünüyorum. Sizce alınır mı? Hangisi tercih edilmeli? Çekyat koltuk kısa baya
Oyuncu koltuğu ve ofis koltuğu arasından sanırım şimdilik ofis koltuğunu tercih edeceğim. Daha fazla seçenek ile kararsızlığımı arttırmak istemiyorum. Şu anlık seduna thunder Pro'ya da xDrive Tarsus düşünüyorum. Sizce alınır mı? Hangisi tercih edilmeli? Çekyat koltuk kısa baya
Seduna kesinlikle önermiyor musunuz?
xDrive Tarsus düşünüyorum fakat kargosu 20 günde anca gelecek diye yazıyor.
Seduna thunder Pro ise 3-4 güne geliyor.
Bürosit ya da bürotime F/P Tarsus'ya da markus benzeri sağlığım için hangisini önerirsin?
xPrime Markasının Oyuncu Koltuğu olan Titan modelini 2 yıldır kullanıyorum. Kesinlikle kumaş yapısı terletmez ve ortopedik bir yapıda. Gerçek Smart Sünger teknolojini tek kullanan marka.
XPrime Markasının Oyuncu Koltuğu olan Titan modelini 2 yıldır kullanıyorum. Kesinlikle kumaş yapısı terletmez ve ortopedik bir yapıda. Gerçek Smart Sünger teknolojini tek kullanan marka.
Merhaba tarsus aldım tavsiye edebilirim ancak 2 gün kullanmak çok iyi bir referans olmaz uzun süreli bakmak lazım. Açıkcası rahat diyebilirim ve 1.80 boy 85kg olarak oturak kısmında demir vs batma gibi bir durum söz konusu değil benim hoşuma gitti.
Merhaba Tarsus aldım tavsiye edebilirim ancak 2 gün kullanmak çok iyi bir referans olmaz uzun süreli bakmak lazım. Açıkçası rahat diyebilirim ve 1.80 boy 85kg olarak oturak kısmında demir vs batma gibi bir durum söz konusu değil benim hoşuma gitti.
Daha önce önce oyuncu ya da ofis koltuğu kullanmadığım için tereddüt ediyorum.
Sonuçta internetten alacağım, pişman olmak istemiyorum.
Daha fazla zam gelmeden karar vermeliyim. Teşekkürler.
xDrive 15'li Plus vb. oyuncu koltuğu mu yoksa xDrive tarsus/seduna thunder mı kararsızım.
Daha önce önce oyuncu ya da ofis koltuğu kullanmadığım için tereddüt ediyorum.
Sonuçta internetten alacağım, pişman olmak istemiyorum.
Daha fazla zam gelmeden karar vermeliyim. Teşekkürler.
xDrive 15'li Plus vb. oyuncu koltuğu mu yoksa xDrive tarsus/seduna thunder mı kararsızım.
Merhaba Tarsus aldım tavsiye edebilirim ancak 2 gün kullanmak çok iyi bir referans olmaz uzun süreli bakmak lazım. Açıkçası rahat diyebilirim ve 1.80 boy 85kg olarak oturak kısmında demir vs batma gibi bir durum söz konusu değil benim hoşuma gitti.