BUĞRAŞEN Centipat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #21 Mustafa_15 dedi: Hocam 1.5 sene olmuş neredeyse hâlâ memnun musunuz kötü yorumlar çok fazla ne yapsam bilemedim. Genişletmek için tıkla... Halen kullanıyorum herhangi bir sorun yok elimi koyduğum yerler biraz gevşedi onun dışında hiçbir sorun yok ben ilk aldığımda çok tereddüt etmiştim.
Mustafa_15 dedi: Hocam 1.5 sene olmuş neredeyse hâlâ memnun musunuz kötü yorumlar çok fazla ne yapsam bilemedim. Genişletmek için tıkla... Halen kullanıyorum herhangi bir sorun yok elimi koyduğum yerler biraz gevşedi onun dışında hiçbir sorun yok ben ilk aldığımda çok tereddüt etmiştim.
M Mustafa_15 Femtopat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #22 BUĞRAŞEN dedi: Halen kullanıyorum herhangi bir sorun yok elimi koyduğum yerler biraz gevşedi onun dışında hiçbir sorun yok ben ilk aldığımda çok tereddüt etmiştim. Genişletmek için tıkla... Bu denilenleri takma diyosun yani doğru mudur mudur hocam alıp geçeyim demi
BUĞRAŞEN dedi: Halen kullanıyorum herhangi bir sorun yok elimi koyduğum yerler biraz gevşedi onun dışında hiçbir sorun yok ben ilk aldığımda çok tereddüt etmiştim. Genişletmek için tıkla... Bu denilenleri takma diyosun yani doğru mudur mudur hocam alıp geçeyim demi
K KooKo Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 17 12 Ocak 2025 #23 @Mustafa_15 hocam aldınız mı acaba nasıl
M Mustafa_15 Femtopat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #24 KooKo dedi: @Mustafa_15 hocam aldınız mı acaba nasıl Genişletmek için tıkla... Aldım hocam araştırdım aldım Kasım indirimleriyle çok memnunum
KooKo dedi: @Mustafa_15 hocam aldınız mı acaba nasıl Genişletmek için tıkla... Aldım hocam araştırdım aldım Kasım indirimleriyle çok memnunum
B Boran.o Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 1.229 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #25 ömer uzunu dedi: Merhaba xDrive Toryum alınır mı? Rahat mı kullanan varsa iyi ve kötü yanlarını yazabilir mi? Bir de başka hangi koltugu önerirsiniz bütçe 6000 boy 167 kilo 52. Genişletmek için tıkla... Alınır müthiş koltuk. Hem metal ayaklar hem kumaş oturak.
ömer uzunu dedi: Merhaba xDrive Toryum alınır mı? Rahat mı kullanan varsa iyi ve kötü yanlarını yazabilir mi? Bir de başka hangi koltugu önerirsiniz bütçe 6000 boy 167 kilo 52. Genişletmek için tıkla... Alınır müthiş koltuk. Hem metal ayaklar hem kumaş oturak.