Z zeonxx Centipat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #1 Hangisini almalıyım? Çok kararsızım fab V4 tamamen kumaş toryum ise oturduğumuz yer kumaş hangisini almalıyım?
Hangisini almalıyım? Çok kararsızım fab V4 tamamen kumaş toryum ise oturduğumuz yer kumaş hangisini almalıyım?
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 13 Şubat 2023 #2 Deri terletir ve bir zaman sonra kalitesine göre dökülmeye çatlamaya başlar ben sizin yerinizde olsam Full kumaş tercih ederdim.
Deri terletir ve bir zaman sonra kalitesine göre dökülmeye çatlamaya başlar ben sizin yerinizde olsam Full kumaş tercih ederdim.
Z zeonxx Centipat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #3 selamdayi dedi: Deri terletir ve bir zaman sonra kalitesine göre dökülmeye çatlamaya başlar ben sizin yerinizde olsam Full kumaş tercih ederdim. Genişletmek için tıkla... Yaşadığım yerde 30 dereceyi pek geçmiyor hava toryumda oturduğumuz yer kumaş terletirmi yine fazla? Kumaşda çok kirleniyor diyorlar.
selamdayi dedi: Deri terletir ve bir zaman sonra kalitesine göre dökülmeye çatlamaya başlar ben sizin yerinizde olsam Full kumaş tercih ederdim. Genişletmek için tıkla... Yaşadığım yerde 30 dereceyi pek geçmiyor hava toryumda oturduğumuz yer kumaş terletirmi yine fazla? Kumaşda çok kirleniyor diyorlar.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #4 Hawk Fab v4.
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 13 Şubat 2023 #5 zeonxx dedi: Yaşadığım yerde 30 dereceyi pek geçmiyor hava toryumda oturduğumuz yer kumaş terletirmi yine fazla? Kumaşda çok kirleniyor diyorlar. Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok ben hiç deri koltuk kullanmadım hep kumaş kullandım ayrıca o kadar kirlenmedi benimki odada sürekli bir şeyler yememe rağmen.
zeonxx dedi: Yaşadığım yerde 30 dereceyi pek geçmiyor hava toryumda oturduğumuz yer kumaş terletirmi yine fazla? Kumaşda çok kirleniyor diyorlar. Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok ben hiç deri koltuk kullanmadım hep kumaş kullandım ayrıca o kadar kirlenmedi benimki odada sürekli bir şeyler yememe rağmen.