xDrive Toryum nasıldır?

JrWhite

Decipat
Babam xDrive Toryum koltuk almış. 6200 TL'ye gelmiş. Sizce kalitesi nasıl, Hawk'lara göre vs. çıtkırıldım mıdır? Bir de indirime girer miydi yani sürekli indirime giren bir koltuk mudur? Bunun yerine daha iyi F/P koltuklar var mıdır? Cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda üstünde oturduğum koltuk. 22 Aralıkta 5999 TL ye aldım. Kol koyma yerlerinin vidalarını ne kadar sıkarsanız sıkın oynuyor, hareket ediyor. Bunun dışında başka bir sorun henüz yaşamadım.

Şu anda üstünde oturduğum koltuk. 22 Aralıkta 5999 TL ye aldım. Kol koyma yerlerinin vidalarını ne kadar sıkarsanız sıkın oynuyor, hareket ediyor. Bunun dışında başka bir sorun henüz yaşamadım.
Peki sağlam mıdır ?

Kendim şahsen Hawk'dan yanayım ama xDrive sağlam marka ve güzel koltukları var içiniz rahat olsun bir sorun yaşamazsınız kolay kolay.

Hocam taksitle almış taksiti bozmak da zor biliyorsunuz çok değecek fark var mıdır iade etmeye.

Babanızı kırmanıza gerek yok sizi düşünerek bir şey yapmış kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…