xDrive Toryum nasıldır?

Şu anda üstünde oturduğum koltuk. 22 Aralıkta 5999 TL ye aldım. Kol koyma yerlerinin vidalarını ne kadar sıkarsanız sıkın oynuyor, hareket ediyor. Bunun dışında başka bir sorun henüz yaşamadım.
Son olarak size şunu sorayım ayakları metal mi plastik mi bazılarıda metal bazılarında plastik gözüküyor çünkü.

Kendime alacak olsam fab 6 alırdım ikisi arasında ama tamamen şahsi fikir.
Hocam siz ne dersiniz @KafadanKontak

Hawk Fab kullananlar genelde memnun. Şahsen kullanmadım ama bir kampanyadan arkadaşıma aldırdım, kendisi gayet memnun. İşçilikleri tertemizdi. Ama onda da sonradan gıcırtı oldu. Tam oturduğunuz yerin sağ veya sol arka yanda bir yay mekanizması var. Onun üstündeki plastik kapağı açıp yaylı sisteme WD-40 sıkınca sesin çoğu düzeliyor. Bu da ekstra bir bilgi

Neyse babama baya övmüşler sağolsun almış şimdi bunu alma bunu al demek olmaz. Bu da mutsuz etmez muhtemelen.

Hocam keyfini çıkarın. Ama oyuncu koltuğu alanları 2x rahat ettirecek bir ürün daha almanızı tavsiye ederim. Visco oturma yastığı:

Buna ek olarak dilerseniz bel, sırt ve omurganızı koruyan sırt desteğini de alabilirsiniz:

İkisi birlikte gerçekten saatlerce arısız sızısız çalışabilmemi sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…