xDrive Toryum nasıldır?

Hem Hawk hem xDrive kullanıyorum yıl içerisinde. Hawk'ın bezleri aşırı sert xDrive kesinlikle bezleri daha yumuşak. Daha uzun saatler oturabiliyorum XDrive'da yani. Fazla para vermek her zaman kaliteyi satın almak demek değil bana sürekli hatırlatır. Hawk'a daha fazla para vermiştim ama xDrive'da daha rahatım.

Anladım, hangi modeli kullanıyorsunuz?

Hangi koltuklara sahipsiniz hocam?

Hangi koltuklara sahipsiniz hocam?

Anladım, hangi modeli kullanıyorsunuz?

Hawk'ta Future East Kumaş Oyuncu Koltuğu

XDrive'da xDrive Akdeniz Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah

Fiyatlara şimdi baktım. Ben Hawk'ı aldığımda halk 12.000TL civarındaydı Akdeniz ise 8.500 civarındaydı. Şimdi eşit olmuşlar çok şaşırdım. Bu durumda ben yine xDrive seçerdim. Deneyebiliyorsanız çevrenizde varsa biri Hawk biri xDrive mutlaka gidin deneyin ikisine de oturun dokunun ne dediğimi anlarsınız. Hawk daha serttir xDrive daha yumuşaktır ek olarak Hawk'ı ilk aldığımda kuyruk sokumumda felaket ağrı yapmıştı sertliğinden dolayı bununla alakalı bazı konular var zaten bu yüzden en iyisi iki ürünü de bulabiliyorsanız çevrenizde varsa gidip denemeniz 30 dakika sürekli oturmanız yeterli. Kesinlikle ikisi aynı değil çünkü.

Hocam indirimdeler ama indirimsiz fiyatta biraz fark var. 3 haftaya İstanbul'a gididyorum zaten orada Zio, Hawk, xDrive hepsini deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…