dork777 Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:56 #1 xDrive Toryum, Hawk Fab V4 ve xDrive 15'li modelleri arasında kararsız kaldım. Fiyatları birbirine yakın, sizce hangisini önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 19:02
xDrive Toryum, Hawk Fab V4 ve xDrive 15'li modelleri arasında kararsız kaldım. Fiyatları birbirine yakın, sizce hangisini önerirsiniz?
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.668 Makaleler 1 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:13 #2 dork777 dedi: xDrive Toryum, Hawk Fab V4 ve xDrive 15'li modelleri arasında kararsız kaldım. Fiyatları birbirine yakın, sizce hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Güncel olarak kullanıyorum xDrive Anka Fabric Professional Gaming Chair Red/Black biraz bütçe artışında mantıklı bire seçenek severek kullanıyorum.
dork777 dedi: xDrive Toryum, Hawk Fab V4 ve xDrive 15'li modelleri arasında kararsız kaldım. Fiyatları birbirine yakın, sizce hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Güncel olarak kullanıyorum xDrive Anka Fabric Professional Gaming Chair Red/Black biraz bütçe artışında mantıklı bire seçenek severek kullanıyorum.
dork777 Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:25 #3 cti real dedi: Güncel olarak kullanıyorum xDrive Anka Fabric Professional Gaming Chair Red/Black biraz bütçe artışında mantıklı bire seçenek severek kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Daha bütçemin artabileceğini düşünmüyorum hocam. Kaç senedir kullaniyorsunuz memnun musunuz xDrivedan?
cti real dedi: Güncel olarak kullanıyorum xDrive Anka Fabric Professional Gaming Chair Red/Black biraz bütçe artışında mantıklı bire seçenek severek kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Daha bütçemin artabileceğini düşünmüyorum hocam. Kaç senedir kullaniyorsunuz memnun musunuz xDrivedan?
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.668 Makaleler 1 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:41 #4 dork777 dedi: Daha bütçemin artabileceğini düşünmüyorum hocam. Kaç senedir kullaniyorsunuz memnun musunuz xDrivedan? Genişletmek için tıkla... Seneyi doldurmadım 5 ay kadar oldu sayılır, ben izmirdeki tek bayiiden aldım bir kaç sorunum oldu hemen adam yolladılar yaptılar çok hızlılardı, genel olarak memnunum belim hiç ağrımıyor günde yazın 15 saate kadar çıkan ekran sürelerim oldu.
dork777 dedi: Daha bütçemin artabileceğini düşünmüyorum hocam. Kaç senedir kullaniyorsunuz memnun musunuz xDrivedan? Genişletmek için tıkla... Seneyi doldurmadım 5 ay kadar oldu sayılır, ben izmirdeki tek bayiiden aldım bir kaç sorunum oldu hemen adam yolladılar yaptılar çok hızlılardı, genel olarak memnunum belim hiç ağrımıyor günde yazın 15 saate kadar çıkan ekran sürelerim oldu.