F FivemSefiri Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 303 24 Aralık 2022 #1 xDrive toryum veya Hawk Fab V6 alacağım. Sizce hangisi iyidir? Sadece konforu ve rahatlığı önemli, cevabınızı bekliyorum. Son düzenleme: 24 Aralık 2022
xDrive toryum veya Hawk Fab V6 alacağım. Sizce hangisi iyidir? Sadece konforu ve rahatlığı önemli, cevabınızı bekliyorum.
Quistin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 4.486 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #2 Xdrive'ı bilmem ama hawk fab v4 kullanıyorum. Baş yastığı dışında herhangi bir eksisini görmedim. Kafa yastığı ciddi anlamda çok rahatsız edici ama.
Xdrive'ı bilmem ama hawk fab v4 kullanıyorum. Baş yastığı dışında herhangi bir eksisini görmedim. Kafa yastığı ciddi anlamda çok rahatsız edici ama.
Tolga Doğan Hectopat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 823 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #3 Quistin dedi: Xdrive'ı bilmem ama hawk fab v4 kullanıyorum. Baş yastığı dışında herhangi bir eksisini görmedim. Kafa yastığı ciddi anlamda çok rahatsız edici ama. Genişletmek için tıkla... memnun musunuz fab v4 den? bende almayı düşünüyorum ne kadar süredir kullanıyorsunuz koltuğu?
Quistin dedi: Xdrive'ı bilmem ama hawk fab v4 kullanıyorum. Baş yastığı dışında herhangi bir eksisini görmedim. Kafa yastığı ciddi anlamda çok rahatsız edici ama. Genişletmek için tıkla... memnun musunuz fab v4 den? bende almayı düşünüyorum ne kadar süredir kullanıyorsunuz koltuğu?
Quistin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 4.486 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #4 Tolga Doğan dedi: memnun musunuz fab v4 den? bende almayı düşünüyorum ne kadar süredir kullanıyorsunuz koltuğu? Genişletmek için tıkla... 3 hafta falan oldu. Kötü değil ama aşırı muazzam bir şey değil. Fiyatına göre iyi.
Tolga Doğan dedi: memnun musunuz fab v4 den? bende almayı düşünüyorum ne kadar süredir kullanıyorsunuz koltuğu? Genişletmek için tıkla... 3 hafta falan oldu. Kötü değil ama aşırı muazzam bir şey değil. Fiyatına göre iyi.
Tolga Doğan Hectopat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 823 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #5 Quistin dedi: 3 hafta falan oldu. Kötü değil ama aşırı muazzam bir şey değil. Fiyatına göre iyi. Genişletmek için tıkla... Kurulumu çok mu zor peki?
Quistin dedi: 3 hafta falan oldu. Kötü değil ama aşırı muazzam bir şey değil. Fiyatına göre iyi. Genişletmek için tıkla... Kurulumu çok mu zor peki?
Quistin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 4.486 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #6 Tolga Doğan dedi: Kurulumu çok mu zor peki? Genişletmek için tıkla... Zor diyemem ama 2 kişi kursanız iyi olur. Tek kişi zorlayabilir.
Tolga Doğan dedi: Kurulumu çok mu zor peki? Genişletmek için tıkla... Zor diyemem ama 2 kişi kursanız iyi olur. Tek kişi zorlayabilir.
i hope so Picopat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 272 Çözümler 1 19 Ocak 2023 #7 Quistin dedi: Zor diyemem ama 2 kişi kursanız iyi olur. Tek kişi zorlayabilir. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Hala koltuğu kullanıyorsanız görüşlerinizi paylaşabilir misiniz? "xDrive Toryum" ve" Hawk" arasında gidip gelmekteyim.
Quistin dedi: Zor diyemem ama 2 kişi kursanız iyi olur. Tek kişi zorlayabilir. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Hala koltuğu kullanıyorsanız görüşlerinizi paylaşabilir misiniz? "xDrive Toryum" ve" Hawk" arasında gidip gelmekteyim.
Quistin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 4.486 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #8 i hope so dedi: Merhaba, Hala koltuğu kullanıyorsanız görüşlerinizi paylaşabilir misiniz? "xDrive Toryum" ve" Hawk" arasında gidip gelmekteyim. Genişletmek için tıkla... Hocam kafa yastığı çok sert, bel yastığı aşırı rahat değil. Kaliteli ve sağlam fakat rahatlığı konusunda olumlu konuşamayacağım pek.
i hope so dedi: Merhaba, Hala koltuğu kullanıyorsanız görüşlerinizi paylaşabilir misiniz? "xDrive Toryum" ve" Hawk" arasında gidip gelmekteyim. Genişletmek için tıkla... Hocam kafa yastığı çok sert, bel yastığı aşırı rahat değil. Kaliteli ve sağlam fakat rahatlığı konusunda olumlu konuşamayacağım pek.