XDrive Toryum vs xDrive15'li

Bütçe
6500

Efruzbey

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi 1660X Super Ventus, İ3 10105F, 16GB Ram(2x8) 500gb m2 ssd
LG 24GN65R-B
Meslek
Bilişim Bölümü Meslek Lisesi
xDrive Toryum vs xDrive15'li. Boyum 186 sizce hangi koltuk daha iyi ve daha ağır taşır daha dayanıklıdır? Bu en fazla 7.000TL fiyat bandında daha iyi önerileriniz varsa önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
xDrive Toryum vs xDrive15'li. Boyum 186 sizce hangi koltuk daha iyi ve daha ağır taşır daha dayanıklıdır? Bu en fazla 7.000TL fiyat bandında daha iyi önerileriniz varsa önerilere açığım.

xDrive 15'li hocam ağır taşır ve daha dayanıklı olması için yapıldı zaten.

Eklemeyi unuttum biraz fazla geniş bir koltuk sizi rahatsız etme durumu varsa 15'li bakın.

Son düzenleme:
xDrive Toryum hocam ağır taşır ve daha dayanıklı olması için yapıldı zaten.

Eklemeyi unuttum biraz fazla geniş bir koltuk sizi rahatsız etme durumu varsa 15'li bakın.

Fotoğraflarda şimdi fark ettim 15'li daha 130 kiloya kadar desteklediğini toryumda 110 kiloya kadar desteklediği yazıyor.

xDrive Toryum hocam ağır taşır ve daha dayanıklı olması için yapıldı zaten.

bu nasıl ?

Fotoğraflarda şimdi fark ettim 15'li daha 130 kiloya kadar desteklediğini toryumda 110 kiloya kadar desteklediği yazıyor.

Hocam pardon xDrive Atak ile karıştırmışım :) ikisi aynı model çok fark yok sadece 15'li daha çok geniş toryum zayıfların için diye hatırlıyorum ancak Hawk Exvega gibi markalarada göz gezdirmek gerek.

Bu nasıl?

Gamepower koltukları hiç hoş karşılanmıyor neden bilmiyorum ancak 15'li veya fab v3, fab v4 ondan daha iyi bir koltuk bir bakın isterseniz.

Hocam pardon xDrive atak ile karıştırmışım :) ikisi aynı model çok fark yok sadece 15'li daha çok geniş toryum zayıfların için diye hatırlıyorum ancak Hawk Exvega gibi markalarada göz gezdirmek gerek.

Gamepower koltukları hiç hoş karşılanmıyor neden bilmiyorum ancak 15'li veya fab v3, fab V4 ondan daha iyi bir koltuk bir bakın isterseniz.

15'li v4'ten daha hoşuma gitti Gamepower iyise 12 ay faizsiz taksitle satılıyor galiba onu da bir düşünebilirdim.

Hocam pardon xDrive atak ile karıştırmışım :) ikisi aynı model çok fark yok sadece 15'li daha çok geniş toryum zayıfların için diye hatırlıyorum ancak Hawk Exvega gibi markalarada göz gezdirmek gerek.

Gamepower koltukları hiç hoş karşılanmıyor neden bilmiyorum ancak 15'li veya fab v3, fab V4 ondan daha iyi bir koltuk bir bakın isterseniz.

Exvega oyncu koltuklarınada baktımmin 10.000 TL'den başlıyor.

15'li v4'ten daha hoşuma gitti Gamepower iyise 12 ay faizsiz taksitle satılıyor galiba onu da bir düşünebilirdim.

Exvega oyncu koltuklarınada baktımmin 10.000 TL'den başlıyor.

Hawk ve xDrive alınması gerekiyor gerçektende Exvega 10.000 TL'den başlıyor Hawk da fab v3 v4 var ikisinde çok fark yok tabii göze hangisi daha güzel gelirse xDrive 15'li ile toryumun arasındada fark yok sadece ağır taşıma farkı var.

Hawk ve xDrive alınması gerekiyor gerçektende Exvega 10.000 TL'den başlıyor Hawk da fab V3 v4 var ikisinde çok fark yok tabii göze hangisi daha güzel gelirse xDrive 15'li ile toryumun arasındada fark yok sadece ağır taşıma farkı var.

Fab V4 ile 15'li arasında fark yoksa 15'li almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı