XDrive Toryum vs. XPrive King vs. HAWK Fab V4

Bütçe
4500-5000

Golden.Nyks

Hectopat
Bu 3 koltuk arasında kaldım. 2 tane satın almayı düşünüyorum. Hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu 3 koltuk arasında kaldım. 2 tane satın almayı düşünüyorum. Hangisini almalıyım?
Hawk'a bulaşma. Çoluk çocuğa 50 TL verip 5 yıldız yorum yaptırıyor. Boyun desteği semsert, bel desteği arkaya kaçıyor, koltuk yarım saatten sonra insanın kıçını ağrıtıyor Koltuğun sağ tarafında göçme oluyor.

Çok haklısınız fakat diğer modeller de bu fiyatlara Hawk'dan daha kötü. Bu fiyatlara alınan oyuncu koltuklarında biraz göz yummak gerekiyor.

Çok haklısınız fakat diğer modeller de bu fiyatlara Hawk'dan daha kötü. Bu fiyatlara alınan oyuncu koltuklarında biraz göz yummak gerekiyor.
İşyerinde benim patron koltuğu var o bile daha rahat Patron koltuğu al daha iyi.

O patron koltuğu deyip geçtiğiniz koltuk gerçek deriyse 10 bin liradan aşağı bulunmuyor.
Valla bizim burda mobilyacı var yaklaşık 3 ay önce aldık 4500 mü 4700 mü yalan olmasın gerçek deri koltuk aldık.

@701600 @NullSptr3 bütçem 4500-5000 arası 2 tane alacağımdan daha yukarı çıkamıyorum maalesef, bu bütçe aralığında alınacak en iyisi koltuk hangisidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…