xDrive vs Hawk vs Zio

• Konuyu başlatan Roseus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 72
Merhabalar, uzun süredir sedunanın bir ofis sandalyesini kullanıyorum ancak beli yatırılmış gibi eğik şu an ve ciddi bel ağrısı yaratıyor kullanımı. 8-9k civarı bütçe ayırmayı düşünüyorum koltuk için ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Aklımda birkaç model var:
-xDrive 15'li Plus
-Zio Warrior Aragorn
-Hawk Fab v5
farklı önerileriniz olursa açığım. Özellikle Zio Warrior kullanan varsa deneyimlerini veya bilgisi olan varsa bildiklerini paylaşırlarsa sevinirim. Ayak desteği oluşu çok çekiyor çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, uzun süredir sedunanın bir ofis sandalyesini kullanıyorum ancak beli yatırılmış gibi eğik şu an ve ciddi bel ağrısı yaratıyor kullanımı. 8-9k civarı bütçe ayırmayı düşünüyorum koltuk için ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Aklımda birkaç model var:
-xDrive 15'li Plus
-Zio Warrior Aragorn
-Hawk Fab V5
Farklı önerileriniz olursa açığım. Özellikle Zio Warrior kullanan varsa deneyimlerini veya bilgisi olan varsa bildiklerini paylaşırlarsa sevinirim. Ayak desteği oluşu çok çekiyor çünkü

Zio pek iyi bir ürün değil diye biliyorum Fab serisi de kırılma sorunları var. xDrive 15'li Plus veya Exvega Andromeda 2025 almanızı öneririm.

Biraz bakındım da xDrive fırtına profesyonel koltuk bütçeyi o kadar arttırmaya değecek bir koltuk mu sizce? Bilginiz var mı acaba? Ayak desteği çok çekiyor beni kendine. Değecek bir ürün değilse dediğiniz hira modelini alacağım sanırım.

Senin icin baktim, hira ile cok yakinlar. Ayni amatisor ayaklar kol dayamalari var, en buyuk fark mekanizma. Ben 182 cm 95 kg adamim 2 yıldır haldir haldir kullanıyorum, buyuk heybetli bir koltuk.

Top sende.

Bak ben bu koltugu 6 bin liraya almistim. Simdi olmus 10 bin lira, firtina da 13 bin lira, ben sifirdan koltuk aliyor olsam bu kadar az fark kaldigi icin firtinayi tercih ederdim. Belki 10 yil kullanacagin kritik oneme sahip bir esya icin fazlasi odenir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı