xDrive vs Hawk

FaLSe

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar boyum 1.75 68 kiloyum. Hangi markanın hangi modelini tercih etmeliyim sizce? Bütçe en fazla 1500. teşekkürler.

Bende hawk serisine bakıyordum ama gördüğüm kadarıyla 2 ay önce 1000 tl bandında olan koltuğu fırsat bilip 1500 civarlarına çekmişler ki F/P üründen çıkmış gibi biraz. Xdrive bile kendini aşmış durumda bende akdeniz ve ikea markus arasında kaldım ama sanırım markus alıcam gibi. Kolçakları haricinde konfor ve uzun yıllar kullanıma baktığımda markus daha üstün geliyor bu fiyat bandında. Ayrıca orjiinal deri ile üretiliyormuş suni değil bu daha da cezbetti. Genede burada farklı arkadaşlar kendi görüş ve yorumlarını yaparsa bende aldım mı tam almayı istiyorum.

Bende hawk serisine bakıyordum ama gördüğüm kadarıyla 2 ay önce 1000 TL bandında olan koltuğu fırsat bilip 1500 civarlarına çekmişler ki F/P üründen çıkmış gibi biraz. xDrive bile kendini aşmış durumda bende Akdeniz ve ikea markus arasında kaldım ama sanırım markus alacağım gibi. Kolçakları haricinde konfor ve uzun yıllar kullanıma baktığımda markus daha üstün geliyor bu fiyat bandında. Ayrıca orjiinal deri ile üretiliyormuş suni değil bu daha da cezbetti. Genede burada farklı arkadaşlar kendi görüş ve yorumlarını yaparsa bende aldım mı tam almayı istiyorum.

Markusa baktım ama o fiyata hawk daha üstün çıkar gibi. Markus da bel ve boyun desteğinin rahat olacağını sanmıyorum.

Markusa baktım ama o fiyata hawk daha üstün çıkar gibi. Markus da bel ve boyun desteğinin rahat olacağını sanmıyorum.

Markusun 10 yıl üretim garantisi var. Ben ikea mağzasında denemiştim inanilmaz rahattı bu kadar uzun olmama rağmen resmen alt tarafım bu resmen cennet demişti ve sırtım ilk defa konfor hissetti sanki kalkasım gelmedi ve bunu abartmadan söylüyorum ama ben bunu yaptığım zaman 1000 TL idi o koltuk. Ben 8 yıldır adore Max kullanıyorum. Bu arada markusun deri ve kumaşı arasında ciddi konfor farkı var kumaşa oturunca bayağı sert geliyor. Gerçi orada denediğim tüm koltuklarda deri yumusak kumas sertti nedense. Artık fiyatlar tavan yaptığı için kararsızım dediğim gibi ya xDrive alacağım ya da markus ama hawk tercihlerim arasına girmez muhtemelen bu fiyat bandında. Okuduğum yorumlar çerçevesindede pek önermem konforunu bilemem ama kullanılan aksesuarlar kalitesiz gibi herkesin 2 3 ayda bir elinde kalıyormuş kolçağı ya da tekeri.

Ben xDrive'nin en iyi pahalı ve en iyi denilen ALTAY modelini aldım 5 para etmez. ilk koltukta leş gibi koku vardı, koltuk değişti koku devam etti, kolçak bozuk çıktı, koltuk sabitken çok sallantı var ve koltuktan aşağıya kayıyordum en sonunda iade edip kurtuldum.

Ben xDrive'nin en iyi pahalı ve en iyi denilen ALTAY modelini aldım 5 para etmez. ilk koltukta leş gibi koku vardı, koltuk değişti koku devam etti, kolçak bozuk çıktı, koltuk sabitken çok sallantı var ve koltuktan aşağıya kayıyordum en sonunda iade edip kurtuldum.

Edit : Konu ve mesaj silinmediği için yazıyorum.

Firma sorunu çözüp ücret iadesinde bulundu.

tşk

Edit : Konu ve mesaj silinmediği için yazıyorum.

Firma sorunu çözüp ücret iadesinde bulundu.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı