Merhaba karar verebildin mi? Ben de sancak ve fab 2 arasında kararsız kaldım.
Yok hocam bende fab V2 bayağı beğendim ama karar veremedim kullanan arkadaşlara danışmak istiyorum yorum yapılırsa sevinirim.
Bende hawk serisine bakıyordum ama gördüğüm kadarıyla 2 ay önce 1000 TL bandında olan koltuğu fırsat bilip 1500 civarlarına çekmişler ki F/P üründen çıkmış gibi biraz. xDrive bile kendini aşmış durumda bende Akdeniz ve ikea markus arasında kaldım ama sanırım markus alacağım gibi. Kolçakları haricinde konfor ve uzun yıllar kullanıma baktığımda markus daha üstün geliyor bu fiyat bandında. Ayrıca orjiinal deri ile üretiliyormuş suni değil bu daha da cezbetti. Genede burada farklı arkadaşlar kendi görüş ve yorumlarını yaparsa bende aldım mı tam almayı istiyorum.
Markusa baktım ama o fiyata hawk daha üstün çıkar gibi. Markus da bel ve boyun desteğinin rahat olacağını sanmıyorum.
Ben xDrive'nin en iyi pahalı ve en iyi denilen ALTAY modelini aldım 5 para etmez. ilk koltukta leş gibi koku vardı, koltuk değişti koku devam etti, kolçak bozuk çıktı, koltuk sabitken çok sallantı var ve koltuktan aşağıya kayıyordum en sonunda iade edip kurtuldum.
Ben xDrive'nin en iyi pahalı ve en iyi denilen ALTAY modelini aldım 5 para etmez. ilk koltukta leş gibi koku vardı, koltuk değişti koku devam etti, kolçak bozuk çıktı, koltuk sabitken çok sallantı var ve koltuktan aşağıya kayıyordum en sonunda iade edip kurtuldum.
Edit : Konu ve mesaj silinmediği için yazıyorum.
Firma sorunu çözüp ücret iadesinde bulundu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.