SerenadeFürNadia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 1.042 Çözümler 2 5 Ekim 2020 #1 Merhaba, geçiş yapmak için xDSL hizmet numarası gerekiyor. Ancak kaç haneli ve nerede bulacağımı bilmiyorum.
Merhaba, geçiş yapmak için xDSL hizmet numarası gerekiyor. Ancak kaç haneli ve nerede bulacağımı bilmiyorum.
Hakan20 Decapat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 317 Çözümler 1 5 Ekim 2020 #2 E-devlet'de var. Iyi bak hemen yok diye dönme iyice bak var e-devlette.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.045 Makaleler 6 Çözümler 54 5 Ekim 2020 #3 Altyapı sağlayıcınız kimse sitesine giriş yaparak bulabilirsiniz.
SerenadeFürNadia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 1.042 Çözümler 2 5 Ekim 2020 #4 Ulunay dedi: Altyapı sağlayıcınız kimse sitesine giriş yaparak bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu numaralar kaç haneli oluyor? Bir numara buldum 10 haneli.
Ulunay dedi: Altyapı sağlayıcınız kimse sitesine giriş yaparak bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu numaralar kaç haneli oluyor? Bir numara buldum 10 haneli.
Hakan20 Decapat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 317 Çözümler 1 5 Ekim 2020 #5 SerenadeFürNadia dedi: Bu numaralar kaç haneli oluyor? Bir numara buldum 10 haneli. Genişletmek için tıkla... Ne ile başlıyo?
SerenadeFürNadia dedi: Bu numaralar kaç haneli oluyor? Bir numara buldum 10 haneli. Genişletmek için tıkla... Ne ile başlıyo?
SerenadeFürNadia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 1.042 Çözümler 2 5 Ekim 2020 #6 Hakan20 dedi: Ne ile başlıyo? Genişletmek için tıkla... 88 ile başlıyor.
Hakan20 Decapat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 317 Çözümler 1 5 Ekim 2020 #7 SerenadeFürNadia dedi: 88 ile başlıyor. Genişletmek için tıkla... Tmm o numara.
Cleverly Femtopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #8 Ya lütfen bana da söyleyin Vodafone'dan kurtulamıyoruz xDSL No'mu nasıl öğreneceğim.
Hakan20 Decapat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 317 Çözümler 1 22 Şubat 2021 #9 Cleverly dedi: Ya lütfen bana da söyleyin Vodafone'dan kurtulamıyoruz xDSL No'mu nasıl öğreneceğim. Genişletmek için tıkla... E devletten. Hakan20 dedi: E devletten. Genişletmek için tıkla... Hakan20 dedi: E-devlet'de var. Iyi bak hemen yok diye dönme iyice bak var e-devlette. Genişletmek için tıkla...
Cleverly dedi: Ya lütfen bana da söyleyin Vodafone'dan kurtulamıyoruz xDSL No'mu nasıl öğreneceğim. Genişletmek için tıkla... E devletten. Hakan20 dedi: E devletten. Genişletmek için tıkla... Hakan20 dedi: E-devlet'de var. Iyi bak hemen yok diye dönme iyice bak var e-devlette. Genişletmek için tıkla...
Ahuri52 Megapat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 344 Çözümler 2 Yer İstanbul/Esenler Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #10 Cleverly dedi: Ya lütfen bana da söyleyin Vodafone'dan kurtulamıyoruz xDSL No'mu nasıl öğreneceğim. Genişletmek için tıkla... VodofoneJet fatura girin ordan faturalarım dan en son faturaya tıkalyın sol üste xDsl numarası yazar Türknete geçicek iseniz davet kodu verebilirim.
Cleverly dedi: Ya lütfen bana da söyleyin Vodafone'dan kurtulamıyoruz xDSL No'mu nasıl öğreneceğim. Genişletmek için tıkla... VodofoneJet fatura girin ordan faturalarım dan en son faturaya tıkalyın sol üste xDsl numarası yazar Türknete geçicek iseniz davet kodu verebilirim.