- Makaleler
- 2
Hemen engel geliyor uyuz ediyor insanı.Kayseri olayından dolayı yayın yasağı getirilmişti. Muhtemelen dediğiniz gibi X'e de bir engel getirilmiş.
Geri açıldı hocam. Kontrol edebilirsiniz.Hemen engel geliyor uyuz ediyor insanı.
Maalesef artık alışık olduğumuz bir durum. Devletin yayılmasını istemediği bir konu olduğunda hemen sosyal medya uygulamalarına ve bant genişliğine kısıtlama getiriyolar. Dünde olay hakkında valilik tarafından yalan açıklamalar yapılmış. Gizlemeye ve belki de korumaya çalışıyolar ama pim çoktan çekildi..Hemen engel geliyor uyuz ediyor insanı.
Daha ben bu gün durup dururken ekip otosuna alındım.Maalesef artık alışık olduğumuz bir durum. Devletin yayılmasını istemediği bir konu olduğunda hemen sosyal medya uygulamalarına ve bant genişliğine kısıtlama getiriyolar. Dünde olay hakkında valilik tarafından yalan açıklamalar yapılmış. Gizlemeye ve belki de korumaya çalışıyolar ama pim çoktan çekildi..
İşte saçma sapan bir durum daha. Ne yapmaya çalışıyolar belli değil. Hayır asıl anlamadığım şey ise valiliğin yalan açıklama yapmış olması. Ne diye böyle bir olayın üstünü kapamaya, gizlemeye çalışırsınız ki..Daha ben bu gün durup dururken ekip otosuna alındım.
Neymiş efendim eylem olan yerden geçiyormuşum.
Ben de geçen gün ATM'den para çekiyordum. Kimlik sordular.Daha ben bu gün durup dururken ekip otosuna alındım.
Neymiş efendim eylem olan yerden geçiyormuşum.
Kayseri olayından dolayı yayın yasağı getirilmişti. Muhtemelen dediğiniz gibi X'e de bir engel getirilmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.