Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 21 Şubat 2018 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tek kelime anlamadim ama esere bayildim. Kürtler kesinlikle yürege dokunmasini biliyorlar. Iyi Dinlenceler
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tek kelime anlamadim ama esere bayildim. Kürtler kesinlikle yürege dokunmasini biliyorlar. Iyi Dinlenceler
Mahanaxar Hectopat Katılım 28 Aralık 2015 Mesajlar 334 Makaleler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2018 #2 "kuzezelele" dediği yerden itibaren dinlemedim.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 21 Şubat 2018 #3 Mahanaxar dedi: "Kuzezelele" dediği yerden itibaren dinlemedim. Genişletmek için tıkla... Anlami nedir kuzezelele'nin?
Mahanaxar dedi: "Kuzezelele" dediği yerden itibaren dinlemedim. Genişletmek için tıkla... Anlami nedir kuzezelele'nin?
Mahanaxar Hectopat Katılım 28 Aralık 2015 Mesajlar 334 Makaleler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2018 #4 Neşeli Enginar dedi: Anlami nedir kuzezelele'nin? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama kuze kelimesi bazı kürtçe küfürlerde kullanılıyor. Forum izin verse daha iyi anlatırım.
Neşeli Enginar dedi: Anlami nedir kuzezelele'nin? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama kuze kelimesi bazı kürtçe küfürlerde kullanılıyor. Forum izin verse daha iyi anlatırım.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 21 Şubat 2018 #5 Mahanaxar dedi: Bilmiyorum ama kuze kelimesi bazı kürtçe küfürlerde kullanılıyor. Forum izin verse daha iyi anlatırım. Genişletmek için tıkla... Beni meraklandirdin ve sözlerini ve Türkcesini arastirdim. Sikinti yokmus @Mahanaxar
Mahanaxar dedi: Bilmiyorum ama kuze kelimesi bazı kürtçe küfürlerde kullanılıyor. Forum izin verse daha iyi anlatırım. Genişletmek için tıkla... Beni meraklandirdin ve sözlerini ve Türkcesini arastirdim. Sikinti yokmus @Mahanaxar
Mahanaxar Hectopat Katılım 28 Aralık 2015 Mesajlar 334 Makaleler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2018 #6 Neşeli Enginar dedi: Beni meraklandirdin ve sözlerini ve Türkcesini arastirdim. Sikinti yokmus @Mahanaxar Eki Görüntüle 283287 Genişletmek için tıkla... Ku-zelzele diye ayırmış. Ben orayı kuze olarak anlamıştım.
Neşeli Enginar dedi: Beni meraklandirdin ve sözlerini ve Türkcesini arastirdim. Sikinti yokmus @Mahanaxar Eki Görüntüle 283287 Genişletmek için tıkla... Ku-zelzele diye ayırmış. Ben orayı kuze olarak anlamıştım.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 21 Şubat 2018 #7 Mahanaxar dedi: Ku-zelzele diye ayırmış. Ben orayı kuze olarak anlamıştım. Genişletmek için tıkla... Sayende sarkinin sözleri beynime kazindi
Mahanaxar dedi: Ku-zelzele diye ayırmış. Ben orayı kuze olarak anlamıştım. Genişletmek için tıkla... Sayende sarkinin sözleri beynime kazindi
Bibliothèque Orientale Megapat Katılım 8 Mayıs 2017 Mesajlar 249 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2018 #8 X harfinin kürtçede Ğh karışımı bir ses olduğunu biliyor muydunuz? Örnek: "köfte xor" okunuşu "köfte hor".
X harfinin kürtçede Ğh karışımı bir ses olduğunu biliyor muydunuz? Örnek: "köfte xor" okunuşu "köfte hor".
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 50.108 Makaleler 13 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2018 #9 @Mahanaxar Senin dediğin kelime küfür olarak var ancak oradaki söz depremi kastediyor, Arıx şarkısı da bir ağıttır aslında. 1939 Erzincan depreminde Saran köyünde bir annenin ölen evlatları için söylediği bir ağıttır.
@Mahanaxar Senin dediğin kelime küfür olarak var ancak oradaki söz depremi kastediyor, Arıx şarkısı da bir ağıttır aslında. 1939 Erzincan depreminde Saran köyünde bir annenin ölen evlatları için söylediği bir ağıttır.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.850 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 22 Şubat 2018 #10 Sözlerinden bir şey anlamasam bile ritim iyiymiş.