Xena Ghost V3'ü 2 ay önce yine PCKolik'ten almıştım. Fiyat performans ürünü, öyle uzun yıllar götürmese de 3-4 sene gider diye düşünüyorum. Ayrıca arkadaşın neden yükseltme yapamıyor onu anlamadım. Donanımları satıp üzerine bir miktar ekleyerek daha iyilerini alabilir ileride.
Öncelikle yorum için teşekkürler.
Demek istediğim şu; Arkadaş bir şeyi suyunu çıkarana kadar kullanır. Şuan senelerdir GTX960'lı bir laptop kullanıyor. Öyle ultra vs takıntısı yok o yüzden en az 3-4 sene yükseltme yapmaz anlamında söyledim.
İkinci demek istediğimde; 3-4 sene sonra yükseltme yapacağı zaman AM4 soketi ölü olduğu için dediğiniz gibi anakart-ram-işlemci değişerek yükseltme yapması gerekli olacak.
İntel i3 13100F'li sistem DD5, daha güncel fakat onun da soketi ölü.
Onda da işlemci ve anakart değiştirmek gerekecek ileride yükseltme için. Sadece RAM'ı değiştirmeye gerek kalmayacak çünkü RAM DDR5 hali hazırda.
İki sistem arasında hangisi daha tercih edilesi karar veremedik.
Xena Ghost V3'teki sıvı soğutma güven vermiyor. PowerBoost iyi bir marka değil ama bu fiyatın içinde stok soğutucuda olabilirdi. O yüzden kabul edilebilir, stok soğutucudan iyidir diye düşünüyorum. Siz soğutma anlamında bir problem yaşadınız mı?
Kasa ile gelen güç kaynağı DeepCool sanırım. Doğru mu? Sitede hangi güç kaynağı olduğu yazmıyor.
Son olarak attığım 2 sistem arasında kalsanız tekrar Xena Ghost v3 mü alırdınız yoksa i3 lü sistemi mi alırdınız?
İlginiz için teşekkürler.