Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 25 Aralık 2014 #1 Ben XenForo kurdum. Ama türkçe dil paketini nasıl kurcağımı bilmiyorum.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.368 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2014 #2 "Yönetim Paneli (Manage) > Araçlar (Tools) > Dil (Language)" yolunu izleyerek dil paketini yükleyebilirsin siteye.
"Yönetim Paneli (Manage) > Araçlar (Tools) > Dil (Language)" yolunu izleyerek dil paketini yükleyebilirsin siteye.
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 25 Aralık 2014 #3 SypeR dedi: "Yönetim Paneli (Manage) > Araçlar (Tools) > Dil (Language)" yolunu izleyerek dil paketini yükleyebilirsin siteye. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. İşe yarıyor.
SypeR dedi: "Yönetim Paneli (Manage) > Araçlar (Tools) > Dil (Language)" yolunu izleyerek dil paketini yükleyebilirsin siteye. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. İşe yarıyor.