D deleted727 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2015 #1 XenForo 1.5.0 Build 1 kurdum fakat Türkçe yama bulamadım. Xen-TR diye bir site buldum fakat o site de kapanmış. Eğer elinde Türkçe yaması olan varsa atabilir mi lütfen? Konu yeri doğru olmayabilir. Eğer doğru değilse doğru yere taşınsın lütfen.
XenForo 1.5.0 Build 1 kurdum fakat Türkçe yama bulamadım. Xen-TR diye bir site buldum fakat o site de kapanmış. Eğer elinde Türkçe yaması olan varsa atabilir mi lütfen? Konu yeri doğru olmayabilir. Eğer doğru değilse doğru yere taşınsın lütfen.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 14 Temmuz 2015 #2 Buradan dil paketini edinebilirsiniz: XenForo Türkçe Dil Paketi (Turkish Language Pack) | XenForo Community
Buradan dil paketini edinebilirsiniz: XenForo Türkçe Dil Paketi (Turkish Language Pack) | XenForo Community
D deleted727 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2015 #3 Kardeşim siteye girdim kayıt oldum ve e-mailimi aktifleştirdim fakat hala "Download Not Avabile" diyor ve yükleyemiyorum.
Kardeşim siteye girdim kayıt oldum ve e-mailimi aktifleştirdim fakat hala "Download Not Avabile" diyor ve yükleyemiyorum.