fayzdak1ng Hectopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #1 XenForo'ya yaklaşık 4 gün önce kayıt oldum. Kayıtım onaylanmadan tema da satın aldım acelem olduğu için ve temayı indiremiyorum sürüm gözükmüyor sanırım onaylanmadığım için. Ne zaman onay alırım bir bilgisi olan var mı?
XenForo'ya yaklaşık 4 gün önce kayıt oldum. Kayıtım onaylanmadan tema da satın aldım acelem olduğu için ve temayı indiremiyorum sürüm gözükmüyor sanırım onaylanmadığım için. Ne zaman onay alırım bir bilgisi olan var mı?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 9 Mayıs 2022 #2 Kayıt olduğunuz e-posta adresine aktivasyon mesajı gelmiştir. Oradaki bağlantıya tıklayıp aktivasyonu tamamlarsınız sanırım.
Kayıt olduğunuz e-posta adresine aktivasyon mesajı gelmiştir. Oradaki bağlantıya tıklayıp aktivasyonu tamamlarsınız sanırım.
fayzdak1ng Hectopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #3 izmirkartali dedi: Kayıt olduğunuz e-posta adresine aktivasyon mesajı gelmiştir. Oradaki bağlantıya tıklayıp aktivasyonu tamamlarsınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Yönetici onayı ile beraber maile posta gelecek yazıyor ancak hiç bir şey gelmedi
izmirkartali dedi: Kayıt olduğunuz e-posta adresine aktivasyon mesajı gelmiştir. Oradaki bağlantıya tıklayıp aktivasyonu tamamlarsınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Yönetici onayı ile beraber maile posta gelecek yazıyor ancak hiç bir şey gelmedi
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 9 Mayıs 2022 #4 fayzdak1ng dedi: Yönetici onayı ile beraber maile posta gelecek yazıyor ancak hiç bir şey gelmedi Genişletmek için tıkla... Tüm postaları kontrol ettiniz mi? Spam, junk vs...
fayzdak1ng dedi: Yönetici onayı ile beraber maile posta gelecek yazıyor ancak hiç bir şey gelmedi Genişletmek için tıkla... Tüm postaları kontrol ettiniz mi? Spam, junk vs...