Xenohunter alınır mı?

Asil Karambit veya xenohunter. Xenohunter'i bayağıdır kullanıyorum ve memnunum sıkmıyor.

Asil karambitmi beklesem yoksa xeno hunter alsammı gerçekten söyler misin ilk bıçak olacak(Asil Vandal'ım var)

Asil Karambit veya Xenohunter. Xenohunter'i bayağıdır kullanıyorum ve memnunum sıkmıyor.

He kanka

Asil karambit veya Xenohunter. Xenohunter'i bayadır kullanıyorum ve memnunum sıkmıyor.
KNK CEVAP VERİRMİSİN

Son düzenleme:
B

Peki ne alınabilir önerin nedir?

Ne önerebilirsin peki

Ben ex.o set almıştım çok güzel diye eski hesabımda Asil Karambit vardı 1 yıl kadar oynadım. Şu an tekrardan Asil Karambit'i aşırı özledim hala sıkılmadım marketime gelmesini bekliyorum geldiği gibi Asil Karambit alacağım. 2 bıçak gibi oluyor hiç yoktan. Fiyat uyuyorsa zifir tırpan da bekleyebilirsin hem hançer hem de büyük skin oluyor seslendirmeleri falan da çok iyi.

sen olsan benim yerimde hangisini alırdın peki ilk bıçak olarak?
Bence bu iş biraz zevkler renkler meselesi,ne olursa olsun bizim dediklerimizi dinleme içine sinen bir şey al.Sırf marketine geldi diye alma ertesi gün başka bir şey çıkar oturur ağlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…