Xenon X5450 ve R7 250 sistem ne kadar eder?

Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Freelance Finansçı ve 2 Şirket sahibi.
Merhabalar, bu hafta içerisinde kendime yeni bir bilgisayar alacağım fakat bu benim 2 aylık maaşıma mal oluyor. İhtiyaçlarım ve keyfi harcamalarım için 1-2 de olsa destek olması amacıyla elimdeki bilgisayarı satayım diyorum. Sizce ne kadar eder bu sistem? Özelliklerini aşağı yazıyorum.

Anakart: Gigabyte GA EP45-UD3LR
İşlemci: Xeon X5450 (3.6GHz O.C. olarak kullanılmakta, modlu BIOS'u hazır)
Ekran Kartı: MSI Radeon R7 250 2GB
RAM: 2x2x2x2 Kingston 8GB DDR2 800MHz
Harddisk: 2 Adet 300GB HDD (Markalarını hatırlamıyorum)
Soğutucu: Dark Freezer X94 + O.C. ısınmasını önlemesi amacıyla kuzey köprüsünün üzerine gelişigüzel konumlandırılmış 2 adet fan.

Yani aklımda belirli bir fiyat yok, aşağı yukarı ne kadar eder bir fikir verebilirseniz sevinirim. Duruma göre forumda bile satabilirim pazarlığa açık bir şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, bu hafta içerisinde kendime yeni bir bilgisayar alacağım fakat bu benim 2 aylık maaşıma mal oluyor. İhtiyaçlarım ve keyfi harcamalarım için 1-2 de olsa destek olması amacıyla elimdeki bilgisayarı satayım diyorum. Sizce ne kadar eder bu sistem? Özelliklerini aşağı yazıyorum.

Anakart: Gigabyte GA EP45-UD3LR
İşlemci: Xeon X5450 (3.6GHz O.C. olarak kullanılmakta, modlu BIOS'u hazır)
Ekran Kartı: MSI Radeon R7 250 2GB
RAM: 2x2x2x2 Kingston 8GB DDR2 800MHz
Harddisk: 2 Adet 300GB HDD (Markalarını hatırlamıyorum)
Soğutucu: Dark Freezer X94 + O.C. ısınmasını önlemesi amacıyla kuzey köprüsünün üzerine gelişigüzel konumlandırılmış 2 adet fan.

Yani aklımda belirli bir fiyat yok, aşağı yukarı ne kadar eder bir fikir verebilirseniz sevinirim. Duruma göre forumda bile satabilirim pazarlığa açık bir şekilde.
Hocam konu dışı bir şey diyeceğim. Kusura bakmayın. Kullandığınız Xeon X5460 işlemciye Dark Freezer X94 yetiyor muydu ?

Hocam konu dışı bir şey diyeceğim. Kusura bakmayın. Kullandığınız Xeon X5460 işlemciye Dark Freezer X94 yetiyor muydu ?
5450 kullanıyorum ve evet 3.6GHz çalışırken İzmir sıcaklarında bile yeterli geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı