League Of Legens ve CS GO da darboğaz yaşıyorum.
Sebebi hangi parçanın uyumsuzluğundan kaynaklanıyor?
Anakartım OC desteklemiyor. En fazla 333>342 MHz yapabiliyorum.
OC desteği sağlam olan anakart alırsam sorunu çözer miyim?
Çözersem OC desteği sağlam olan anakart önerir misiniz?
Ekte kasanın fotoğrafı mevcut. @Recep Baltaş
O işlemciye o ekran kartı uygundur. Q6600 işlemci ile de çok rahat oynanıyor. Konu nasıl çözülebilir, bende merak ettim. Çözünürlük ayarlarını azaltıp/arttırdığında sonuç aynı mı?
O işlemciye o ekran kartı uygundur. Q6600 işlemci ile de çok rahat oynanıyor. Konu nasıl çözülebilir, bende merak ettim. Çözünürlük ayarlarını azaltıp/arttırdığında sonuç aynı mı?
Evet artıyorum azaltıyorum yani bütün olasılıkların hepsini denedim. İşlemci Isısı sizce fazla mı? Bazen gün geliyorki o gün hiç bir sorun olmadan 197 FPS değerlerinde lol oynuyorum. Çoğu zamanda 30-40 saniye 5 FPS'ye düşüyor.
İşlemcide bir sıkıntı olma ihtimali var mı?
evet artıyorum azaltıyorum yani bütün olasılıkların hepsini denedim. İşlemci Isısı sizce fazla mı? Bazen gün geliyorki o gün hiç bir sorun olmadan 197 fps değerlerinde lol oynuyorum. Çoğu zamanda 30-40 saniye 5 fps ye düşüyor.
İşlemcide bir sıkıntı olma ihtimali varmı?
İşlemcinin sıcaklığı boşta 45-50 olması normaldir. İşlemci sıcaklığını ayarlaman zor olur, yapısı itibariyle böyleler. Kafama bazı günler yapmaması takıldı. Çözümü bilmiyorum fakat araştırırım bulduğum çözümleri buraya eklerim.