dadashaktan Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Mart 2023 #1 Arkadaşlar Xeon 3440 işlemci i5 mi gücünde? (normal hali) ben buna overclock yaparsam i7 gücüne kadar çıkar mı? Mesela atıyorum 3.45 GHz değerine çıkardım i7 gücüne yakın performans verir mi?
Arkadaşlar Xeon 3440 işlemci i5 mi gücünde? (normal hali) ben buna overclock yaparsam i7 gücüne kadar çıkar mı? Mesela atıyorum 3.45 GHz değerine çıkardım i7 gücüne yakın performans verir mi?
Snipershot Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ASSASSİN 8 Mart 2023 #2 Xeon serisi bazen çok üst nesil olmasa da yetişebiliyor i5 vb. Serilere Ama i7'ye zorlayamaz diye tahmin ediyorum
Xeon serisi bazen çok üst nesil olmasa da yetişebiliyor i5 vb. Serilere Ama i7'ye zorlayamaz diye tahmin ediyorum
dadashaktan Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Mart 2023 #3 Snipershot dedi: Xeon serisi bazen çok üst nesil olmasa da yetişebiliyor i5 vb. serilere. Ama i7'ye zorlayamaz diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Xeon güçlü bir işlemci bence çıkabilir hatta çıkar diyeyim.
Snipershot dedi: Xeon serisi bazen çok üst nesil olmasa da yetişebiliyor i5 vb. serilere. Ama i7'ye zorlayamaz diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Xeon güçlü bir işlemci bence çıkabilir hatta çıkar diyeyim.
Snipershot Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ASSASSİN 8 Mart 2023 #4 dadashaktan dedi: Xeon güçlü bir işlemci bence çıkabilir hatta çıkar diyeyim. Genişletmek için tıkla... Deneyin ona göre bende alacağım
dadashaktan dedi: Xeon güçlü bir işlemci bence çıkabilir hatta çıkar diyeyim. Genişletmek için tıkla... Deneyin ona göre bende alacağım
dadashaktan Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Mart 2023 #5 Snipershot dedi: Deneyin ona göre bende alacağım Genişletmek için tıkla... Overclock yapmıştım ve performans artışı da gördüm. Çok fazla çıkaramadım herhalde voltajı yapamadım.
Snipershot dedi: Deneyin ona göre bende alacağım Genişletmek için tıkla... Overclock yapmıştım ve performans artışı da gördüm. Çok fazla çıkaramadım herhalde voltajı yapamadım.